TRE. En metode der med enkelt og lette øvelser forløser stress, spændinger og traumer.

TRE® Rysteterapi for dig der kæmper med stress, spændinger, traumer og som savner at mærke ro og kontakt til kroppen.

 

TRE®, EN METODE TIL FRIGIVELSE AF FYSISK OG PSYKIKS STRESS, SPÆNDINGER OG TRAUMER.

TRE® eller Tension and Trauma Releasing Exercise, er en metode udviklet til at hjælpe med at frigøre spændinger og traumer, både fysisk og psykisk, gennem en række enkle øvelser. Denne metode er designet til at give en skånsom og naturlig måde at afvikle spændinger og traumer, som kan akkumulere sig i kroppen over tid. Dette skaber en unik tilgang til helbredelse og velvære, der kombinerer både kropslig og psykisk sundhed.

TRE® fokuserer på det grundlæggende koncept, at vores krop kan gemme traumer og spændinger fra tidligere oplevelser. Disse oplevelser kan variere fra traumatiske begivenheder som ulykker eller vold, til hverdagsstress og belastninger. Over tid kan kroppen ophobe disse traumer og spændinger, hvilket kan føre til fysiske og psykiske sundhedsproblemer. TRE-metoden hjælper med at løsne disse gemte spændinger og traumer ved at aktivere kroppens naturlige evne til at ryste.

VIBRATIONERNE

Kernen i TRE® består af en række enkle øvelser, der sigter mod at udløse de naturlige rystelser i kroppen. Disse rystelser er en naturlig mekanisme, som kroppen bruger til at frigøre ophobede spændinger og traumer. Under øvelserne hjælper man kroppen med at udløse disse rystelser, hvilket kan give en dyb følelse af afslapning og frigivelse.

 

Noget der er helt enkelt kan også være effektivt

TRE® er for dig der

  • Har haft et fysisk eller psykisk traume
  • Har gennemgået operationer
  • Har smerter eller nedsat mobilitet
  • Er stressramt og har brug for at regulere dit nervesystem
  • Har mistet tilliden til din krop
  • Oplever uro og kropslig nervøsitet
  • Ønsker større egenomsorg
  • Har oplevet tab og sorg
  • Er nysgerrig på viden om kroppens sammenhæng og nervesystem
  • Har lyst til at opleve en bedre kontakt til dine følelser og lære at forstå din krop og sind.

GÅ TIL TRE®

Du kan gå til TRE® i inviduelt sessioner hvor du lære at bruge TRE® og du kan gå i psykoterapi hvor TRE® er den del af session. Derudover udbyder jeg også workshop hvor du kan stifte bekendskab med TRE® eller udvide din viden. Endelig har du mulighed for at følge et TRE® forløb hvor du over en længer periode på et par måneder lære at bruge TRE®, så du kan få opbygget nye vaner og få indarbejdet TRE® i din hverdag.

Mange der henvender sig til mig, har gået i terapi før men oplever at de mangler at få kroppen med. De oplever det som om der sidder en rest af deres oplevers og spærre for roen og den frie energi.  Får vi ikke inviteret kroppen med ind i samtalen, kan det være svært at slippe det kropslig traume, den opspændte krop og få opbygget tilliden til, at din krop er skøn, som den er.  TRE® øger din følelsesmæssige, mentale og fysiske ligevægt, og kan for den enkelte opleves at have en terapeutisk effekt samt være beroligenden og smertelindrende.

 

 

TRE’S OPRINDELSE

TRE-metoden blev udviklet af David Berceli, en amerikansk terapeut og tidligere FN-feltarbejder, der arbejdede med mennesker, der havde oplevet traumatiske begivenheder. Hans observationer af naturlige rystelser i kroppen førte til udviklingen af TRE-metoden. Den er sidenhen blevet anvendt verden over som en metode til at hjælpe mennesker med at frigive spændinger og traumer. David Berceli har udgivet flere bøger og har en youtube kanale hvor du kan se hans arbejde.

 

KENDT BRUG AF TRE® I DANMARK

I Danmark er der flere 1000, der hver dag laver TRE® i deres hjem for at mindske smerter, spændinger og opbygge ro og forbedre kroppens evner. TRE-metoden bliver brugt både i terapeutisk forløb men også for at kunne forbedre træningsresultater. TRE® udbyder er certificeret i TRE og kaldes Providere eller Advanced.  TRE® bruges som supplement i terapisessioner og man kan gå til individuelt TRE® eller på workshop og forløb.

Derudover tilbyde forskellig foreninger undervisning i TRE® herunder kan nævnes:

Kære Karen.
Tusind tak. Det var så spændende og noget er sket. Min mor kom på uanmeldt besøg i går, hvilket er ret usædvanligt. Tror ikke hun har gjort det i over 1 1/2 år. Og da hun kom var jeg helt rolig. Jeg sad bare og var beskuer af det hele. Jeg var ingenting indeni. På den gode måde. Helt u tilknyttet. Jeg skal ikke redde hende og hun skal ikke redde mig. Vi skal ikke reddes. Og jeg sagde endda fra meget tydeligt og klart 3 gange uden vrede eller modstand, da hun blev ved med at afbryde mig. Og til sidst endte hun med at sidde helt stille og lytte. Det var STORT. Tak for dig ❤❤❤ /Pernille

TRE Workshop

Pernille

Jeg fik prøvet TRE for første gang. Med Karen som instruktør blev jeg ført godt og sikkert gennem øvelserne. Det virkede og da kroppen begynde at ryste, var Karen både opmærksom, hjælpsom og smilende, så det blev en super oplevelse. Kan kun anbefale alle at prøve og få fordel af professionel og nærværende instruktion i en rigtig god stemning. /Lotte

TRE Workshop

Lotte

Jeg synes det var sindssygt dejligt og også spændende at deltage. Jeg blev overrasket over hvor afslappet jeg blev og hvor dejligt det var at lave øvelserne og være i rystelserne. Der var en rigtig fin åbenhed overfor hinanden på holdet og Karen havde instrueret os i hvad vi skulle gøre i de forskellige situationer der kunne opstå under vejs.

Jeg synes undervisningen var meget seriøs og baseret på faglig viden. Jeg følte mig helt tryg i situationen fordi du, Karen, var helt tryg og helt tydeligt havde styr på hvad der skulle ske. Der var en dejlig rolig og rummelig atmosfære, hvor det var trygt at udfordre sig selv i forhold til øvelserne, som jeg ikke havde prøvet før.

Karen gav mig en god følelse af at jeg ikke kunne gøre noget forkert eller lave fejl. Det gjorde det nemt for mig at give mig hen til den afslappende følelse og velvære. Det var mærkeligt at mærke rystelserne første gang, men jeg var godt forberedt af dig, og kunne derfor hurtigt begynde at hvile i rystelserne og arbejde med dem. Du var både professionel og omsorgsfuld.

Det er en god erfaring for mig at vide, at der findes øvelser der kan hjælpe mig med stress og spændinger. Jeg er fascineret af hvordan kroppen ubevidst kan få fat i spændinger, som jeg ikke kan få fat i med øvelser jeg laver bevidst. Jeg synes det var dejligt at der var fokus på velvære og ikke på styrke og udholdenhed. /Sine

TRE Workshop

Sine

 

HVEM UNDERVISER?

Jeg er en erfaren underviser med mere end 15 års ekspertise indenfor dans, bevægelse og personlig udvikling. Min passion er at hjælpe mennesker med at opnå indre balance og heling gennem kroppens visdom. Jeg har egen psykoterapeutiske praksis hvor jeg afholder workshop, undervisning og har inviduelle psykoteraputisk samtaler.

Min tilgang er baseret på neuroaffektiv udviklingspsykologi og tilknytning forståelse og min ekspertise er arbejde med tab, sorg, traumer og hvordan man finder glæden igen efter livsomvæltninger. Jeg tror på, at kroppen kan være et kraftfuldt talerør, især når ord ikke længere kan udtrykke vores dybeste følelser. Derfor har jeg integreret TRE® (Tension and Trauma Releasing Exercises) i min praksis. TRE® giver mulighed for at opleve dyb afspænding og frigivelse af tidligere traumer på en måde, som samtaleterapi alene ikke kan opnå.

Mit mål er at hjælpe mine klienter med at finde indre ro, styrke og glæde, selv efter de mest udfordrende livshændelser. Jeg tror på den helbredende kraft i krop og sind og arbejder dedikeret på at hjælpe dig med at genopdage din egen indre balance og styrke.

Lad os sammen begynde rejsen mod healing og personlig udvikling. Jeg ser frem til at arbejde sammen med dig.

 

 

Dejlig nærværende undervisning, med et skud af morskab. Nemt, direkte og klar guidning, lige til at følge. Opmærksom og tilstede. Tak /Marie A.

TRE Workshop

Marie

Jeg meldte mig til undervisningen fordi jeg synes det er fascinerende med en metode som får kroppen til at heale sig selv. Det var en dejlig enkel og let forståelig undervisning i en tryg atmosfære. Karen er god til at skabe en atmosfære, hvor man føler sig set og accepteret, og undervisning er præcis og tilpasset os der er til stede.

Tak for en inspirerende oplevelse som jeg gerne vil gå videre med. /Tine

TRE Workshop

Tine

Undervisningen var meget kompetent og gav rigtig god information om, hvad der skulle ske inden øvelserne men også imens vi lavede øvelserne. Det gjorde, at jeg kunne føle mig tryg. Karen var meget omsorgsfuld og hurtig til at opfatte, hvis man havde brug for ekstra opmærksomhed. Jeg fik åbnet op for og forløst noget smertefuldt, der sad dybt inde i mig.

Jeg kan varmt anbefale Karen hun er meget nærværende, omsorgsfuld og professionel.

TRE Workshop

E

TRE forløbet hos Karen har været et super fint forløb. 
Karen er god til at formidle alt omkring TRE på en rolig, autentisk og faglig måde. 
Hun ser og møder hver enkelt og hele gruppen præcis, der hvor behovene udspringer. 
Det har været forløsende at lærer TRE i Karens trygge hænder.
TRE Forløb

Birgitte 65.

KONTAKT INFORMATION

 

Karen Krog Nielsen

Gentoftegade 70

2820 Gentofte

 

M: 51 51 58 51

E: mail@karenkrognielsen.dk

 

CVR:30886100

 

 

DU ER IKKE ALENE

Når livet gør ondt kan det være svært at tænke klart. Følelserne kan blive overvældende og ensomheden kan vokse.

Men du skal ikke gå alene med dine tanker og oplevelser. Livet har så meget at byde på, selv om det kan være svært at mærke når man har det skidt.

Lad mig hjælpe dig med det der er svært, det kan være mangel på selvværd, sorg, ensomhed, traumer og ondt i krop og sjæl.

Jeg er af den overbevisning at vi kommer her på jorden med hver vores sande autencitet. Desværre kan vi under vores opvækst og liv, blive nød til at forhandle eller sælge ud af vores autencitet for at overleve i den  konstalation vi er i. Det gør os ulykkelig og utilpasse ikke at være i kontakt med vores sande natur.

Jeg støtter dig i at genfinde forbindelsen til din sand autencitet.

DIN GARANTI FOR KVALITET

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutiskforening og deltager fast i supervision. 

Jeg er kun uddannet ved psykoterapeutiske uddannselsessteder, der er godkendt af DPF.

Dette sikrer dig, at du modtager kvalificeret hjælp.

Logo for psykoterapeutforeningen