JEG HAR EN GAVE TIL DIG.

FORSTÅ DIT NERVESYSTEM OG FIND DYB RO.


Forstå hvad der sker i din krop og skab dyb ro med åndedrætsøvelser og hvilestillinger, der skaber tryghed i kroppen


Få 3 vidoer der der let og enkelt hjælper dig med at forstå dine reaktioner. Når du kender til dine følelsemæssig reaktioner og ved hvordan du skal handle, kan du opnå en dybere forbindelse til din krop og sind. Dette tillader dig at reagere mere hensigtsmæssigt på udfordrende situationer og skaber en følelse af tryghed og kontrol. Med adgang til videoerne om nervesystemet og øvelser, der fremmer dyb ro og hvile, får du et værdifulde redskaber til at styrke dine evne til at regulere din kropslige reaktioner og opnå indre harmoni.

Få fat i de tre fantastiske videoer, der vil berige dit liv, uden at det koster dig en eneste krone. De er dine, og du kan nyde dem lige så ofte, som du ønsker.

Det her får du i de 3 videoer:

Video 1:

Når du oplever smerte i livet, kan det vise sig på mange måder i din krop og dit sind. I videoen her kan du lære mere om nervesystemet og dets betydning, når det er overbelastet, og hvordan det kan udløse fysisk og psykisk smerte i dit liv. Du vil forstå, hvad et traume er, og hvorfor det ikke bare forsvinder.

Du vil også kunne høre om hvor vigtige vores omsorgspersoner fra barndommen er i vores voksenliv. Du vil opdage, hvorfor det er afgørende at inddrage kroppen i terapeutisk arbejde.

At opleve smerte i livet er en naturlig del af den personlig udvikling. Men hvis byrden bliver for overvældende, kan du opleve at det er ulideligt. Ved at lære at praktisere selvomsorg giver du plads til livet og glæden. Du kan få flere indsigter om vejen til at hele traumer og overbelastninger i videoen. Når du forstår, hvad der foregår i dig, bliver du bedre rustet til at hjælpe dig selv.

Video 2:

I denne video bliver du guidet gennem tre åndedræts øvelse. Vidoen vil hjælpe dig med at opnår dyb afspænding og ro.

Video 3:

Denne video kan du bruge hvis du ønsker at slippe af med spændinger, frustrationer og ubehag. I videoen bliver du gudiet gennem en ryste teknik som sætter kroppen fri. Når vi går og er anspændt i kroppen, bruger vi en masse energi på at holde, det tilbage som gerne vil ud. Øvelsen hjælper dig med at regulere dit nervesystem, så du igen få kontakt til kroppen og ro i sindet.

Rigtigt god fornøjelse og må du opleve dyb ro.

ØNSKER DU EN GRATIS AFKLARENDEN SAMTALE?

Sådan gør du:

  • Book en 20 min uforpligtende, gratis afklarenden samtale i kalenderne.
  • Når du har modtage en bekræftigelse mail fra mig om at jeg vil ringe dig op, har vi to en aftale.
  • På det aftalte tidspunkt, ringer jeg til dig, på det telefonnr. du har oplyst.
  • Til samtalen vil jeg gerne vide lidt mere om dig, dine problemstillinger og hvad du gerne vil have ud af et forløb hos mig.
  • Du er velkommen til at stille mig spørgsmål omkring alt det du ønsker at vide omkring terapien og samarbejdet.
  • Samtalen bruger vi til at afdække dine udfordringer, behov og ønsker for at finder ud af, om vi er det rigtige match.

 

LAD OS TALE SAMMEN

KONTAKT INFORMATION

 

Karen Krog Nielsen

Gentoftegade 70

2820 Gentofte

 

M: 51 51 58 51

E: mail@karenkrognielsen.dk

 

CVR:30886100

 

 

DU ER IKKE ALENE

Når livet gør ondt kan det være svært at tænke klart. Følelserne kan blive overvældende og ensomheden kan vokse.

Men du skal ikke gå alene med dine tanker og oplevelser. Livet har så meget at byde på, selv om det kan være svært at mærke når man har det skidt.

Lad mig hjælpe dig med det der er svært, det kan være mangel på selvværd, sorg, ensomhed, traumer og ondt i krop og sjæl.

Jeg er af den overbevisning at vi kommer her på jorden med hver vores sande autencitet. Desværre kan vi under vores opvækst og liv, blive nød til at forhandle eller sælge ud af vores autencitet for at overleve i den  konstalation vi er i. Det gør os ulykkelig og utilpasse ikke at være i kontakt med vores sande natur.

Jeg støtter dig i at genfinde forbindelsen til din sand autencitet.

DIN GARANTI FOR KVALITET

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutiskforening og deltager fast i supervision. 

Jeg er kun uddannet ved psykoterapeutiske uddannselsessteder, der er godkendt af DPF.

Dette sikrer dig, at du modtager kvalificeret hjælp.

Logo for psykoterapeutforeningen