Jeg støtter dig i at du genfinder dig selv.

 

TERAPEUTISK SAMTALE DER FORANDRER


 Psykoterapi er for alle, der ønsker at forandre og få en dybere forståelse for egne reaktionsmønstre

 

For at skabe det liv du drømmer om, kan det nogle gange være nødvendig at se på det, der blokerer eller bremser dig. Med terapi kan du skabe forandringer og øge dit selvværd, dit overskud, samt skabe afklaring og få styrke til at træffe dine valg.

Du skal tage det første skridt.

Formålet med terapien er at du får støtte til at turde se og mærke det, som du rummer af tanker, følelser og kropslige fornemmelser, og hjælp til at kunne rumme dette. Terapien er dit fortrolige rum – dit private og personlige fristed. Her kan du vende alle dine følelser og tanker, så nye indstillinger og tillid til dit eget potentiale efterhånden vokser og dit liv kan leves mere helt.

Psykoterapi handler ikke om at lave om på sig selv, men om at komme hjem til sig selv.

 

Hvorfor Terapi?

Allerede fra vi fødes indgår vi i relationer med de mennesker, der er omkring os, og vi knytter bånd til dem der skal passe på os. Som barn skaber vi et tilknytningsmønster til vores omsorgspersoner.

Dette mønster bliver ved med at følge os ind i vores voksenliv og ligger til grund for, hvordan vi er i verden. Uanset hvor god vores opvækst har været, kan vi ikke undgå at blive udfordret på vores selv, da der er mange krav, som det lille barn skal lære at tilpasse sig og opfylde.

Når barnet oplever mangel på anerkendelse og mister følelsen af samhørighed med sine omsorgspersoner rammer det barnets sunde udvikling, og det kan skade etableringen af det bevidste/sunde selv. Det bevidste/sunde selv er afgørende for, at vi kan navigere i verden samt kende vores grænser og ønsker.

Udviklingen af vores nervesystem følger barnets udvikling, det vil sige oplever barnet at det står over for en for stor udfordring end det kan klare, har barnet tre muligheder. Forenklet sagt kan barnet gøre sig død (fryse), flygte eller kæmpe imod. Hvilke muligheder barnet vælger vil være et ubevidst valg og vil afhænge af barnets sind og tidligere tillærte mekanismer. Oplevelserne vil sætte sig i det umodne nervesystem som overbevisninger og har betydning for, hvordan du reagerer som voksen.

Jeg arbejder med Neuroaffektiv udviklingspsykologi, som er en brobygning mellem den nyeste hjerneforskning, tilknytningsteori og udviklingspsykologi.

I det psykoterapeutiske arbejde betyder det, at det er det trygge møde imellem terapeut og klient som danner grundlaget for udforskning af det skete via sansning, følelse og tænkning, og det er dette samspil, som giver heling og udvikling.

Når man evner at få sansning, følelse og tænkning til at ”spile sammen”, kalder man det mentalisering. Denne balancering – og evne til både at sanse, føle og tænke – og handle i overensstemmelse med dette, øger vores robusthed i mødet med alt det, som livet bringer os.

 

Er du i tvivl?

Du kan altid booke en gratis afklarende samtale. Der kan være mange spørgsmål, når man overvejer at starte i et psykoterapeutisk forløb. De fleste af dem vil du kunne få svar på via en telefonsamtale. Læs mere HER eller længere nede på siden. 

 

Hvad sker der ved et terapiforløb?

Første gang vi mødes, skal du mærke efter om, du mener, at det er mig, du ønsker at arbejde videre med. Tilliden er afgørende for, at du tør åbne dig og at du tør give plads til de svære følelser og den forandring, der skal træde i stedet.

Vi vil sammen få et overblik over din situation og hvad du ønsker at få hjælp til. Derefter vil vi lægge en plan for dine samtaler.

Jeg vil anbefale dig, at du i starten kommer hver 7. eller 14. dag, og at du kommer til minimum 8 -10 sessioner, for at du får den bedst mulige ro til at arbejde med dit tema, og give dig selv den plads og fordybelse, som du fortjener.

 

Individuel samtale 

Sessionen vil foregå i Klinikfællesskabet Gentofte kropsterapi på Gentoftegade 70, 2820 Gentofte.  

Er det ikke muligt for dig at komme, kan sessionen foregå online

En session varer 60/75/90 min. Den første gang du kommer vil der være en indledende samtale à 90 min

Sessionen vil være en samtale, hvor jeg vil opfordre dig til at inddrage kroppen i det omfang, du finder det behageligt.

 

Pris

1066 kr. pr. session á 60

1330 kr. pr. session á 75 min

1600 kr. pr. session á 90 min

1600 kr. pr. for den indledende samtale á 90 min

 

Eller

Book en gratis afklarende samtale her for at finde ud af, om vi er det rette match.

 I en afklarende samtale får du: 

  • Svar på dine spørgsmål og overvejelser om sessioner og/eller forløbene.
  • Hørt min stemme og får en mulighed for at fornemme, om du tror, at jeg kan hjælpe dig. Dette er afgørende for, at vi kan skabe en udvikling sammen. 
  • En introduktion til hvordan jeg vil arbejde med din problemstilling, og hvordan et forløb kan se ud.

I terapi handler det ikke om at lave om på sig selv men at komme hjem til sig selv.

 

 

 

 TRYK PÅ KNAPPEN OG BOOK DIN TID HER

 

 

Du er altid velkommen til at kontakt mig, til en gratis og uforpligtende samtale a 20 min, så du kan finde ud af om vi skal arbejde sammen og hvad jeg kan gøre for dig. Skriv til min mail eller ring til mig på +45 51 51 58 51.

Jeg har gået hos Karen i et udviklingsforløb, hvor vi blandt andet har arbejdet med forholdet til mine nære relationer. Jeg har oplevet Karen som meget omsorgsfuld og nærværende. Jeg er blevet bedre i stand til at mærke mig selv, og tage var på mig selv. Jeg er så og sige blevet en bedre udgave af mig selv, hvilket jeg er dybt taknemmelig for.

1:1 Forløb

Charlotte 53 år

Ville bare lige sige tak endnu engang. Syntes det var en rigtigt god time vi havde sammen. Vil rigtigt gerne fortsætte hos dig. For mig var det en utroligt givende time fordi du først gav plads til et empatisk rum hvor jeg følte mig mødt og tryg og turde slippe mine tanker og gennem dans og bevægelse gav min krop lov til at udtrykke sig. Jeg har jo tidligere arbejdet med mig selv. Men det gav virkeligt mening at lade kroppen udtrykke sig for det er der min historie gemmer sig

1:1 Forløb

Sofie 35 år

Jeg har gået hos Karen i et udviklingsforløb, hvor vi blandt andet har arbejdet med forholdet til mine nære relationer. Jeg har oplevet Karen som meget omsorgsfuld og nærværende. Jeg er blevet bedre i stand til at mærke mig selv, og tage var på mig selv. Jeg er så og sige blevet en bedre udgave af mig selv, hvilket jeg er dybt taknemmelig for.

1:1 Forløb

Charlotte 53 år

Karen formår med ro og tålmodighed at opbygge tillid så udvikling kan finde sted. Hun har et utroligt nærvær, som gør hende i stand til at flytte sine klienter til et bedre sted. Hun har god fornemmelse for de bittesmå nuancer, som gør den store forskel når det gælder om at skabe en dyb kontakt til et andet menneske. For mig har hun gjort en kæmpe forskel. De varmeste anbefalinger herfra.

1:1 Forløb

Toni 39 år

KONTAKT INFORMATION

 

Karen Krog Nielsen

Gentoftegade 70

2820 Gentofte

 

M: 51 51 58 51

E: mail@karenkrognielsen.dk

 

CVR:30886100

 

 

DU ER IKKE ALENE

Når livet gør ondt kan det være svært at tænke klart. Følelserne kan blive overvældende og ensomheden kan vokse.

Men du skal ikke gå alene med dine tanker og oplevelser. Livet har så meget at byde på, selv om det kan være svært at mærke når man har det skidt.

Lad mig hjælpe dig med det der er svært, det kan være mangel på selvværd, sorg, ensomhed, traumer og ondt i krop og sjæl.

Jeg er af den overbevisning at vi kommer her på jorden med hver vores sande autencitet. Desværre kan vi under vores opvækst og liv, blive nød til at forhandle eller sælge ud af vores autencitet for at overleve i den  konstalation vi er i. Det gør os ulykkelig og utilpasse ikke at være i kontakt med vores sande natur.

Jeg støtter dig i at genfinde forbindelsen til din sand autencitet.

DIN GARANTI FOR KVALITET

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutiskforening og deltager fast i supervision. 

Jeg er kun uddannet ved psykoterapeutiske uddannselsessteder, der er godkendt af DPF.

Dette sikrer dig, at du modtager kvalificeret hjælp.

Logo for psykoterapeutforeningen