“DU ER IKKE ALENE”

 Karen Krog Nielsen 

Du er ikke alene…..

Jeg hedder Karen Krog Nielsen. Jeg hjælper dig der ønsker at forandre den situation du er i og få en dybere forståelse for egen reaktionsmønster

Jeg har specialiseret mig i at hjælp kvinder og mænd igennem sorgen over at have oplevet at mistet et barn, afbrudt graviditet, ufrivillig barnløshed og spontan abort.

At miste et spædbarn eller være ufrivilligt barnløs er en voldsom oplevelse og følelsesmæssigt udfordrende. Mange oplever, at fremtiden, parforholdet og opfattelsen af sin egen krop og følelser er på gyngende grund på grund af sorgen. Det er vanskeligt at genfinde meningen med livet, og det er svært at finde tilbage til sig selv. Desuden kræver det tid og kærlighed til sig selv, og nogle gange mere end man føler, man har eller kan give.

Jeg har mærket det på egen krop

Det er ikke tilfældigt, at det netop er udfordringer omkring ufrivillig abort og sorgen over at have mistet et spædbarn, jeg fokuserer på. Jeg har nemlig selv oplevet sorgen på egen krop efter to hårde år med tre tabte eller afbrudte graviditeter, cyster, et uendeligt antal ægløsnings- og graviditetstests og hormon- og blodfortyndende behandling. Men i oktober 2016 lykkedes det endelig, og vi kunne sige hjertelig velkommen til vores længe ventede ønskebarn, Otto.

Da jeg stod midt i mit livs krise, manglede jeg et sted at gå hen. Et sted hvor krop og sind kunne hele, og jeg igen kunne få skabt tillid til min krop og til verden. Jeg fandt det ikke, men besluttede at skabe det selv.

Her er der plads til de svære tanker og følelser 

Min tilgang til mine medmennesker bærer præg af et menneskesyn, hvor ethvert menneske er en helt unik skabning, og hvor der er et formål med hvert enkelt liv. Hos mig vil du opleve stor empati og et fordomsfrit rum, hvor du kan udtrykke de svære tanker og følelser, som du oplever.

Det, der rører mit hjerte dybt, er, når jeg får lov til at holde lyset i mørket, så du kan se det næste skridt, du skal tage. At få lov til at se dig vokse igennem sorgen, kærligheden og smerten, som jeg selv har gjort. At være med til at skabe en sammenhæng mellem hovedet, kroppen og hjertet, så du igen kan forvandles til et helt menneske. Dét er min mission.

❉   ❉

Min faglighed er solid og funderet på et holistisk menneskesyn 

I mit terapeutiske arbejde hjælper jeg ufrivilligt barnløse samt kvinder, der har oplevet at miste et eller flere børn i deres graviditet. Min terapi er funderet på et holistisk menneskesyn, og min baggrund er præget af en bred faglighed. Jeg har blandt andet uddannet mig indenfor coaching, konfliktløsning og kommunikation og har taget uddannelser som dans- og bevægelsesterapeut og Psykoterapeut.

Bredden i mine erfaringer har givet mig en dyb indsigt i mennesket og vores søgen efter at føle os hele. Den baggrund anvender jeg helt naturligt i min terapi og undervisning.

 

Highlights 

  • Jeg er uddannet Dans- og bevægelsesterapeut og som Relationsorienteret psykoterapeut med afsæt i Susan Harts Neuroaffektive udviklingsterapi. Jeg arbejder til dagligt med terapi og bevægelse.

 

  • Jeg har også en baggrund som Social og sundhedsassistent og har arbejdet på hospitaler og i psykiatrien.

 

  • Jeg er endvidere uddannet som Professionsbachelor i tekstilfag og formidling (PA & projektleder) og har været med til at skabe mange større kulturprojekter i Danmark og udlandet.

 

  • Derudover har jeg undervist i forskellige former for bevægelse, kropsbevidsthed og afspænding i mange år.

 

 Du kan læse mit fulde CV her 

❉   ❉

Har du brug for hjælp? 

Hvis du har brug for at komme igennem tabet over dit barn, ufrivillig abort eller barnløshed, kan du booke en individuel session. Jeg tilbyder en gratis, uforpligtende samtale, så du kan vurdere, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig. Jeg ved nemlig, at det er afgørende, at du har tillid til mig, hvis du for alvor skal rykke dig. Og det kan du netop finde ud af på vores første session.

Du kan også besøge min blog, hvor jeg deler mine erfaringer og viden. Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail@karenkrognielsen.dk eller på telefon + 45 51 51 58 51, hvis du har behov for at komme et skridt videre i livet.

❉   ❉

KONTAKT INFORMATION

 

Karen Krog Nielsen

Gentoftegade 70

2820 Gentofte

 

M: 51 51 58 51

E: mail@karenkrognielsen.dk

 

CVR:30886100

 

 

DU ER IKKE ALENE

Når livet gør ondt kan det være svært at tænke klart. Følelserne kan blive overvældende og ensomheden kan vokse.

Men du skal ikke gå alene med dine tanker og oplevelser. Livet har så meget at byde på, selv om det kan være svært at mærke når man har det skidt.

Lad mig hjælpe dig med det der er svært, det kan være mangel på selvværd, sorg, ensomhed, traumer og ondt i krop og sjæl.

Jeg er af den overbevisning at vi kommer her på jorden med hver vores sande autencitet. Desværre kan vi under vores opvækst og liv, blive nød til at forhandle eller sælge ud af vores autencitet for at overleve i den  konstalation vi er i. Det gør os ulykkelig og utilpasse ikke at være i kontakt med vores sande natur.

Jeg støtter dig i at genfinde forbindelsen til din sand autencitet.

DIN GARANTI FOR KVALITET

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutiskforening og deltager fast i supervision. 

Jeg er kun uddannet ved psykoterapeutiske uddannselsessteder, der er godkendt af DPF.

Dette sikrer dig, at du modtager kvalificeret hjælp.

Logo for psykoterapeutforeningen