Du er ikke alene…..

 Jeg hedder Karen Krog Nielsen og hjælper til dagligt kvinder og mænd med at finde deres autentiske selv og blive mere fri, så de kan gå efter deres drømme og ønsker.

 

Jeg er uddannet Dans- og bevægelses terapeut og er ved at tage en overbygning som Relations psykoterapeut med afsæt i Susan Harts Neuroaffektive udviklingens terapi. Jeg arbejder til dagligt med terapi og bevægelse.

 

Jeg har også en baggrund som Social og sundheds-assistent hvor jeg har arbejdet på hospitaler og i psykiatrien. Jeg er endvidere uddannet som Professions bachelor i tekstilfag og formidling (Som PA & projektleder) hvor jeg har været med til at skabe mange større kultur projekter i Danmark og udlandet. Derudover har jeg undervist i forskellig former for bevægelse, kropsbevidsthed og afspænding i mange år. Forskelligt arbejde men som alt sammen har givet mig en dyb indsigt i mennesket og vores søgen efter at føle os hele. Denne baggrund anvender jeg helt naturligt i min terapi og undervisning.

 

Mit udgangspunkt er holistisk og i terapien arbejder jeg altid med klientens sansning, følelser og tækning. Jeg oplever at et ethvert menneske er en helt unik skabning og at der er et formål med ethvert liv. Her hos mig, vil du opleve stor empati og plads til at udtrykke de svære tanker og følelser du oplever.

 

Da jeg startede som terapeut var det med et fokus på kvinder der var ufrivilligt barnløse og kvinder der har oplevet at mistet et eller flere børn i deres graviditet. Da jeg selv har oplevet gentagende tab i graviditeten, manglede jeg et sted at gå hen. Et sted hvor krop og sind kunne hele, og jeg igen kunne få skabt tillid til min krop og til verden. Læs mere her under.

Jeg har oplevet det på egen krop

Efter to hårde år med tre tabte eller afbrudte graviditeter, cyster, virkelig mange ægløsnings- og graviditetstests og hormon- og blodfortyndende behandling, lykkedes det endelig. I oktober 2016 kunne vi sige hjertelig velkommen til vores længe ventede ønskebarn Otto.

At miste et spædbarn eller være ufrivilligt barnløs er en voldsom oplevelse og følelsesmæssigt udfordrende, da intet længere er sikkert. At genfinde meningen med livet og finde tilbage til sig selv i en anden version, kræver tid og kærlighed til dig selv.

 

Jeg hjælper dig med at genfinde meningen med livet

Min tilgang til mine medmennesker bærer præg af et menneskesyn, hvor ethvert menneske er en helt unik skabning og at der er et formål med ethvert liv. Her hos mig, vil du opleve stor empati og rum til at udtrykke de svære tanker og følelser, som du oplever.

Det, der rører mit hjerte dybt, er når jeg får lov til at holde lyset i mørket, så du kan se det næste skridt, du skal tage. At få lov til at se dig vokse igennem sorgen, kærligheden og smerten, som jeg selv har gjort. At være med til at skabe en sammenhæng mellem hovedet, kroppen og hjertet, så du igen kan forvandles til et helt menneske.

 

Jeg har sideløbende med mine uddannelser taget forskellige supplerende kurser:

  • Processamtaler (Coaching) og Kropsanalyse ved Instituttet for Life Energy
  • Meditationslærer ved Peter Bastian og Jon Bertelsen
  • Groove Facilitator (Et dans og bevægelses system)
  • Somatic Experiencing® (Chok og Traumeterapi)
  • Fysiologiske kurser ved blandt andet Lotte Pårup.  (Åndedræt. Bækkenbund. Fødder. Bindevæve)
  • Prajna og Yin yoga workshop
  • Tantra ved Neel Fasting/Vækstcenteret

 

Jeg uddanner mig løbende og er i fast supervision. Dels fordi jeg ikke kan lade være, og dels fordi jeg synes det er min pligt at videre uddanne mig.

Skal jeg hjælpe dig?

Du kan få del i min viden via individuelle sessioner og blog. Du er velkomme til at kontakt mig på mail@karenkrognielsen.dk eller på telefon + 45 51 51 58 51

”Det har været en dejlig, dejlig oplevelse at ”få krop på”

Hanne 

 

Terapi med kroppen i fokus

Du har ret til at sørge uanset om du har mistet dit spædbarn 4 uger efter det blev undfanget eller efter det blev født. Sorg handler nemlig ikke om tal men om din oplevelse af at have mistet.

Jeg har oplevet Karen som meget omsorgsfuld og nærværende. Jeg er blevet bedre i stand til at mærke mig selv, og tage var på mig selv. Jeg er så og sige blevet en bedre udgave af mig selv, hvilket jeg er dybt taknemmelig for.

Charlotte 53 år.

Sorg er kærlighed, man ikke kan komme af med

Johannes Møllehave

At miste et barn, er at miste en del af sig selv og sin fremtid

Det er din vej og din alene. Andre kan gå med dig, men ikke for dig

"Jeg oplever en fuldstændig magtesløshed...

...og ud af denne magtesløshed vokser der for mig et håb, en livsvilje og en styrke"

"Den største sorg i verden her er dog at miste den, man har kær"

Steen Steensen Blicher, præst og forfatter (1782-1848)

”Små øvelser, små ord kan føre til store og dybe indsigter...

Lone

”Dejligt og nærværende. Lært min krop lidt bedre at kende...

Lærte mig selv at stå ved den jeg er, samt at tænke/bruge mig i nye baner. At arbejde med kroppen giver en særlig styrke, synes jeg”

Camilla

Det kom virkelig bag på mig hvor meget jeg kunne relatere, det jeg oplevede i terapien ude i det virkelig liv

Marie

Modtage en 5 min & en 30 min afspænding som du kan bruge når du vil.  Samt refleksioner om livet og tips til hvordan du kan hjælpe dig selv til det liv du drømmer om.

Kontaktinformationer

Karen Krog Nielsen

Ellemosevej 119
2900 Hellerup

mobil: 51515851
Skriv til mig