Intuitiv massage


Har du uro og svært ved at slappe af kan det skylles stress, angst og traumer. Dette kan Intuitiv massage afhjælpe

 

Intuitiv massage

Følelsesmæssige og mentale ubalancer, stress, traume, sorg, chok, undertrykt vrede osv. har det med at sætte sig som blokeringer i kroppens muskler, væv og indre organer.

Gennem en blid kropsmassage løsnes blokeringer så energien kan flyde mere frit i kroppen. Behandlingen løfter energiniveauet og giver mere klarhed og velvære.

 

Intuitiv massage og terapi forløb

Det kan være en god ide at kombinere Intuitiv massage og terapi. Det tager tid at få kroppen og et flosset nervesystem til at falde til ro især hvis du er traumatiset eller meget stresset. 

 

Intuitiv massage session

Session vil foregå i mine rolig og lyse lokaler på Ellemosevej.

En session vare 75 min eller 90 min.

Sessionen vil startet med en kort samtale herefter vil Intuitiv massage forgå og vi vil afslutte med en kort samtale hvis du ønsker dette.

 

1020 kr. pr session á 90 min.

Er du arbejdsløs eller studerende giver jeg 10 % rabat

 

 

Med intuitiv massage giver du dig selv et åndhuld, hvor der er mildt og kærlig og hvor man med tryghed kan hengive sig til sin krops fortællinger, signaler og længsler. I et samspil og nærvær med terapeuten (Karen) har man mulighed for at give slip på gamle traumer, finde en ro og balance som bringer fornyet liv.

Jeg kan på det varmeste anbefale det.

Kvinde 42 år

Jeg var under Karens kyndig hænder, til massage. Det startet med afspænding hvor jeg kom helt ned i kroppen. Derefter begyndte massagen i nakken og ned af ryggen, jeg mærkede en dejlig varm i benene som om blodet flød letter, en varm følelse i hele kroppen.

Anonym 75 år

En skøn måde at forkæle sig selv på. Massagen er blid og samtidig kraftfuld. Den fik mig til at slappe fuldstændig af. Karen har en god indføling og det føles rigtig dejligt når hun blødt arbejder med bindevævet og får kroppen i en afslappet og næsten meditativ tilstand.

Mille 40 år

Fantastisk! Karen for-måede at guide mig trygt og roligt igennem en skøn behandling. Med fokus på åndedræt og blide tryk, blev jeg opmærksom på de steder, hvor jeg havde blokeringer, og fik mulighed for at gå i dybden for at få dem forløst under tryg guidance. Jeg kan 100% anbefale denne behandling til andre, som har et ønske om at blive klogere på deres krop. 

Maria T. 43 år

Kontaktinformationer

Karen Krog Nielsen

Ellemosevej 119
2900 Hellerup

mobil: 51515851
Skriv til mig

CVR: 30886100