Intuitiv massage


Har du uro og svært ved at slappe af kan det skyldes stress, angst og traumer. Dette kan Intuitiv massage afhjælpe.

 

Intuitiv massage

Følelsesmæssige og mentale ubalancer, stress, traume, sorg, chok, undertrykt vrede osv. har det med at sætte sig som blokeringer i kroppens muskler, væv og indre organer.

Gennem en blid kropsmassage løsnes blokeringer så energien kan flyde mere frit i kroppen. Behandlingen løfter energiniveauet og giver mere klarhed og velvære.

 

Intuitiv massage og terapi forløb

Det kan være en god ide at kombinere Intuitiv massage og terapi. Det tager tid at få kroppen og et flosset nervesystem til at falde til ro især hvis du er traumatiset eller meget stresset. 

 

Intuitiv massage session

Session vil foregå i mine rolig lokaler på Ellemosevej torsdag kl.9-16 og fredag kl.9-15. Tirsdag foregår sessionerne på Ydre Østerbro.

En session vare 75 min eller 90 min.

Sessionen vil startet med en kort samtale herefter vil Intuitiv massage forgå og vi vil afslutte med en kort samtale hvis du ønsker dette.

 

Pris:

920 kr. pr. session á 75 min

1100 kr. pr. session á 90 min

 

 

 

Med intuitiv massage giver du dig selv et åndhuld, hvor der er mildt og kærlig og hvor man med tryghed kan hengive sig til sin krops fortællinger, signaler og længsler. I et samspil og nærvær med terapeuten (Karen) har man mulighed for at give slip på gamle traumer, finde en ro og balance som bringer fornyet liv.

Jeg kan på det varmeste anbefale det.

Kvinde 42 år

Jeg var under Karens kyndig hænder, til massage. Det startet med afspænding hvor jeg kom helt ned i kroppen. Derefter begyndte massagen i nakken og ned af ryggen, jeg mærkede en dejlig varm i benene som om blodet flød letter, en varm følelse i hele kroppen.

Anonym 75 år

En skøn måde at forkæle sig selv på. Massagen er blid og samtidig kraftfuld. Den fik mig til at slappe fuldstændig af. Karen har en god indføling og det føles rigtig dejligt når hun blødt arbejder med bindevævet og får kroppen i en afslappet og næsten meditativ tilstand.

Mille 40 år

Fantastisk! Karen for-måede at guide mig trygt og roligt igennem en skøn behandling. Med fokus på åndedræt og blide tryk, blev jeg opmærksom på de steder, hvor jeg havde blokeringer, og fik mulighed for at gå i dybden for at få dem forløst under tryg guidance. Jeg kan 100% anbefale denne behandling til andre, som har et ønske om at blive klogere på deres krop. 

Maria 43 år

KONTAKT INFORMATION

 

Karen Krog Nielsen

Gentoftegade 70

2820 Gentofte

 

M: 51 51 58 51

E: mail@karenkrognielsen.dk

 

CVR:30886100

 

 

DU ER IKKE ALENE

Når man har mistet sit barn uanset om det er en ufrivillig abort eller en dødfødsel, så er der meget man skal håndtere.

Chok, traumer, sorg og angst men også venner og familie. Modtage 8 brev som tager dig i hånden og med støtte og vejledning, hjælper dig med at bevæge dig igennem den svære tid så du får overskud til at fokuser på dig.

Bonus: Alle brev er indtalt, som lydfiler så du bare kan download. Så du kan tag dem med i seng eller på en gåtur.

DIN GARANTI FOR KVALITET

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutiskforening og deltager fast i supervision. 

Jeg er kun uddannet ved psykoterapeutisk uddannselses steder der er godkendt af DPF.

Dette sikker dig at du modtager kvalificeret hjælp.

Link til Dansk Psykoterapeutforening