TERAPIFORLØB TIL DIG, DER HAR MISTET ET BARN I GRAVIDITETEN, ER UFRIVILLIG BARNLØS ELLER BANGE FOR AT MISTE IGEN.


 Der er meget på spil, når man mister drømme om at blive mor og må sige farvel til et barn. 

Selv de mindste fødder sætter sine spor i vores liv, og når vi oplever at miste barnet og drømmen om graviditeten har det stor betydning for, hvordan vi ser på os selv. Det er derfor vigtigt, at du er god ved dig selv og får hjulpet dig selv til at finde vej i det kaos, som sådan en oplevelse sætter i gang. Vigtigt er det også at få taget hånd om den sorg, der følger med og få givet plads til dig og sorgen. 

Når man kæmper med at blive gravid eller mister sit barn i graviditeten, er der meget på spil. Ens rolle som kvinde, kæreste/kone og mor er i spil og mange oplever følelser af angst, ensomhed, skyld, skam, sorg, vred og jalousi. Der er så mange lag i det at miste, at det ikke “kun” er en sorg, men en eksistentiel krise, du måske oplever, at du er på vej ind i. Derfor skal du være god ved dig selv, række ud og tage den hjælp, du har brug for.

 

Terapeutiske samtaler til dig, der har mistet et spædbarn eller oplevet ufrivillig abort

I en terapeutisk samtale får du hjælp til at håndtere og komme igennem dit tab, og vi bearbejder sorgen både i hjertet, kroppen og hjernen. Du finder ud af, hvordan du kan navigere i sorgen, og hvordan du med tiden kan forlige dig med den. Du får et fortroligt og trygt rum, hvor alle følelser er tilladte ­– også de ’forbudte’ følelser som jalousi og vrede, der kan være svære at dele med dine nærmeste.

 Er du i tvivl om hvordan kommer du igennem sorgen, uroen og angsten efter en tabt graviditet?

 

Få hjælpen for 0 kr. lige her 

 

Jeg har skrevet 8 breve til dig, der har mistet dit barn, uanset om det var en ufrivillig abort eller en dødfødsel. For der er meget, du skal håndtere i denne tid.
I brevene fortæller jeg dig om nogle af de mest almindelige følelser, som et sådan tab medfører, og giver dig støtte og hjælp til, hvordan du kan lindre din smerte og håndtere det overfor familie og venner.

Bonus: Alle brevene er indtalt som lydfiler, så du bare kan downloade dem og tage dem med i hængekøjen, i sengen eller på en gåtur.

 

Terapiforløbet er til dig der har;

 

  • Mistet et barn i graviditeten

Det kan være dybt traumatiserende at miste et barn når man er gravid. Jeg ved det, fordi jeg hjælper mange kvinder med at finde et nyt ståsted efter, at de har mistet deres barn i graviliteten, og fordi jeg selv har mistet. At miste et barn uanset hvornår i graviditeten, det sker, berører vores inderste kerne og rykker ved vores grundopfattelse af tillid til vores krop og til verden. Følelser af meningsløshed, sorg, skyld og stor sårbarhed kan fylde meget.

  • Er ufrivilligt barnløs

Som ufrivillig barnløs rammes man af en hvirvelvind af følelser, som kan være så svære at styre eller acceptere.  Skyld, jalousi, skam, vrede, magtløshed og stor fortvivlelse er blot nogle af de ord, man kan sætte på.

  • Er blevet gravid og har angsten for at miste

Lykkes det endelig at blive gravid, er angsten alt overskyggende. Angsten for at miste, men også angsten for at åbne sit hjerte til det lille barn, der ligger i livmoderen, fordi sorgen over tidligere tab ligger i hjerte og krop. Tilliden til, at kroppen og verden vil os det bedste, er brudt og angsten er blevet et grundvilkår (fundament) i en ny graviditet.

  • Oplever senfølger efter graviditeten

Vi er uden magt over vores krop og har ikke mulighed for at kontrollere, om vi er så heldige at blive gravide, og forblive gravide. Når vi står i en så sårbar situation, handler det om at tage vare på os selv.

Efter et eller flere tab og måske et langt forløb som ufrivillig barnløs, kan det give senfølger efter graviditeten. Du har været under et stort pres og måske har du ikke nået at give din sorg den plads, der var brug for. Du oplever måske hukommelsesbesvær og en følelse af at være ked af det, uden at være depressiv. Du kan være meget angst for at miste dit barn igen, som en naturlig del at de tab, som du tidligere har oplevet.

 

Et terapiforløb

Første gang vi mødes, skal du mærke efter, om du mener, at det er mig, du ønsker at arbejde videre med. Tilliden er afgørende for, at du tør åbne dig og at du tør give plads til de svære følelser og den forandring, der skal træde i stedet.

Vi vil sammen få et overblik over din situation, og hvad du ønsker at få hjælp til. Derefter vil vi lægge en plan for dine samtaler.

Jeg vil anbefale dig at du i starten kommer hver 7. eller 14. dag, og at du kommer til minimum 8 -10 sessioner, for at du får den bedst mulige ro til at arbejde med dit tema, og give dig selv den plads og fordybelse, som du fortjener.

 

Individuel samtale 

Sessionen vil foregå i Gentofte kropsterapi smukke lokaler på Gentoftevej 70.

Er det ikke muligt for dig at komme, kan sessionen foregå online.

En session kan varer 60/75/90 min. Den første gang du kommer, vil der være en indledende samtale à 90 min

Sessionen vil være en samtale, hvor jeg vil opfordre dig til at inddrage kroppen i det omfang, du finder det behageligt.

Pris

1066 kr. pr. session á 60

1330 kr. pr. session á 75 min

1600 kr. pr. session á 90 min

1600 kr. pr. for den indledende samtale á 90 min

Book en gratis og uforpligtende samtale.

Du er altid velkommen til at kontakte mig til en gratis og uforpligtende samtale a 20 min, så du kan finde ud af, om vi skal arbejde sammen, og hvad jeg kan gøre for dig. Skriv til mail@karenkrognielsen.dk eller ring til mig på +45 51 51 58 51

 

 

Er du i tvivl om hvordan kommer du igennem sorgen, uroen og angsten efter en tabt graviditet?

 

Få hjælpen for 0 kr. lige her 

 

Jeg har skrevet 8 breve til dig, der har mistet dit barn, uanset om det var en ufrivillig abort eller en dødfødsel. For der er meget, du skal håndtere i denne tid.
I brevene fortæller jeg dig om nogle af de mest almindelige følelser, som et sådan tab medfører, og giver dig støtte og hjælp til, hvordan du kan lindre din smerte og håndtere det overfor familie og venner.

Bonus: Alle brevene er indtalt som lydfiler, så du bare kan downloade dem og tage dem med i hængekøjen, i sengen eller på en gåtur.

 

Det har været meget kærligt og givtigt.

Nina 38 år

Jeg havde så meget angst da jeg startede hos Karen. Angst for at jeg ikke kunne blive gravid eller hvis jeg blev gravid, om jeg mistede igen. Ved Karens hjælp og forståelse har jeg fået så meget styr på min angst at det ikke længere styrer min verden også har jeg lært en masse om mig selv. Der er lagt mange tår hos Karen men også en dyb taknemlighed for hvor jeg er i dag.

Anonym 25 år

Tak er et fattigt ord og kan slet ikke række for den støtte jeg har fået fra dig og hvad det har betydet for mig.

At have et sted hvor alt er tilladt at sige og jeg kunne lukke min vred og sorg ud og du Karen bare var der sammen med mig. Gjord at jeg ikke følt mig forkert og har fundet en ro med det som er sket mig. TAK!

Christina 32 år

Efter at have mistet to graviditeter var jeg så bange for at mistet igen. Det har været en kæmpe hjælp at jeg hos Karen har kunne kombinere massage og terapi, for det har givet min krop og hoved så meget ro, at jeg er begyndt at nyde min graviditet. Tak for at gøre dette muligt, jeg troede jeg skulle igennem 9 måneders helvede men det er i stedet blevet en gave for mig.  

Anonyme 30 år

KONTAKT INFORMATION

 

Karen Krog Nielsen

Gentoftegade 70

2820 Gentofte

 

M: 51 51 58 51

E: mail@karenkrognielsen.dk

 

CVR:30886100

 

 

DU ER IKKE ALENE

Når livet gør ondt kan det være svært at tænke klart. Følelserne kan blive overvældende og ensomheden kan vokse.

Men du skal ikke gå alene med dine tanker og oplevelser. Livet har så meget at byde på, selv om det kan være svært at mærke når man har det skidt.

Lad mig hjælpe dig med det der er svært, det kan være mangel på selvværd, sorg, ensomhed, traumer og ondt i krop og sjæl.

Jeg er af den overbevisning at vi kommer her på jorden med hver vores sande autencitet. Desværre kan vi under vores opvækst og liv, blive nød til at forhandle eller sælge ud af vores autencitet for at overleve i den  konstalation vi er i. Det gør os ulykkelig og utilpasse ikke at være i kontakt med vores sande natur.

Jeg støtter dig i at genfinde forbindelsen til din sand autencitet.

DIN GARANTI FOR KVALITET

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutiskforening og deltager fast i supervision. 

Jeg er kun uddannet ved psykoterapeutiske uddannselsessteder, der er godkendt af DPF.

Dette sikrer dig, at du modtager kvalificeret hjælp.

Logo for psykoterapeutforeningen