TERAPIFORLØB TIL DIG, DER HAR MISTET ET BARN I GRAVIDITETEN, MISTET ET  SPÆDBARN, ER UFRIVILLIG BARNLØS ELLER BANGE FOR AT MISTE IGEN.


 

Der er meget i spil, når man mister drømme om at blive mor og må sige farvel til et barn. 

Selv de mindste fødder sætter sine spor i vores liv og når vi er oplever at miste barnet og drømmen om graviditeten har det stor betydning for hvordan vi ser på os selv. Det er derfor vigtigt at du er god ved dig selv og får hjulpet dig selv, til at finde vej i det kaos som sådan en oplevelse sætter i gang. Vigtigt er det også at få taget hånd om den sorg der følger med og få givet plads til dig og sorg. 

Når man kæmper med at blive gravid eller mister sit barn i graviditeten, er der meget i spil. Ens rolle som kvinde, kæreste/kone og mor er i spil og mange oplever følelser af angst, ensomhed, skyld, skam, sorg, vred og jalousie. Der er så mange lag i det at mistet, at det ikke “kun” er en sorg men en eksistentiel krise du måske oplever du er på vej ind i. Derfor være god ved dig selv, ræk ud og tag den hjælp du har brug for.

 

 

TERAPIFORLØBET TIL DIG DER HAR;

 

  • Mistet et spædbarn

Det kan være dybt traumatiserende at miste et spædbarn. Jeg ved det, fordi jeg hjælper mange kvinder med at finde et nyt ståsted efter, at de har mistet deres spædbarn og fordi jeg selv har mistet. At miste et spædbarn uanset hvornår i graviditeten, det sker, berører vores inderste kerne og rykker ved vores grundopfattelse af tillid til vores krop og til verden. Følelser af meningsløshed, sorg, skyld og stor sårbarhed kan fylde meget.

  • Er ufrivilligt barnløs

Som ufrivillig barnløs rammes man af en hvirvelvind af følelser, som kan være så svære at styre eller acceptere.  Skyld, jalousi, skam, vrede, magtløshed og stor fortvivlelse er blot nogle af de ord man kan sætte på.

 

  • Er blevet gravid og men er angsten for at miste

Lykkes det endelig at blive gravid, er angsten alt overskyggende. Angsten for at miste, men også angsten for at åbne sit hjerte til det lille barn, der ligger i livmoderen, for sorgen over tidligere tab ligger i hjerte og krop. Tilliden til, at kroppen og verden vil os det bedste, er brudt og angsten er blevet et grundvilkår (fundament) i en ny graviditet.

  • Oplever senfølger efter graviditeten

Vi er uden magt over vores krop og har ikke mulighed for at kontrollere, om vi er så heldige at blive gravide, og forblive gravide. Når vi står i en så sårbar situation, handler det om at tage vare på os selv.

Efter et eller flere tab og måske et langt forløb som ufrivillig barnløs, kan det give senfølger efter graviditeten. Du har været under et stort pres og måske har du ikke nået at give din sorg den plads, der var brug for. Du oplever måske hukommelsesbesvær og en følelse af at være ked af det, uden at være depressiv. Du kan være meget angst for at miste dit barn igen, som en naturlig del at de tab du tidligere har oplevet.

 

Et terapi forløb

Første gang vi mødes, skal du mærke efter, om du mener, at det er mig, du ønsker at arbejde videre med. Tilliden er afgørende for, at du tør åbne dig og at du tør give plads til de svære følelser og den forandring, der skal træde i stedet.

Vi vil sammen få et overblik over din situation og hvad du ønsker at få hjælp til. Derefter vil vi lægge en plan for dine samtaler.

Jeg vil anbefale dig at du i starten kommer hver 7 eller 14 dag og du kommer til minimum 8 -10 sessioner for at du får den bedst mulige ro til at arbejde med dit tema, og give dig selv den plads og fordybelse du fortjener.

 

Individuel samtale 

Session vil foregå i mine rolig lokaler på Ellemosevej torsdag kl.9-16 og fredag kl.9-15. Tirsdag foregår sessionerne på Ydre Østerbro.

Er det ikke muligt for dig at komme, kan sessionen foregå online.

En session vare 75/90 min. Den først gang du kommer vil der være en indledende samtale à 90 min

Sessionen vil være en samtale hvor jeg vil opfordre dig til at inddrage kroppen i det omfang du finder det behageligt.

 

850 kr. pr session á 75 min.

1020 kr. pr session á 90 min

1020 kr. for den indledende samtale á 90 min. 

 

BOOK en gratis og uforpligtende samtale.

Du er altid velkommen til at kontakt mig, til en gratis og uforpligtende samtale a 20 min, så du kan finde ud af om vi skal arbejde sammen og hvad jeg kan gøre for dig. Skriv til mail@karenkrognielsen.dk eller ring til mig på +45 51 51 58 51

 

Akut samtale

Når du allerede går i et forløb hos mig. Kan foregå over telefon, Skype eller i mine lokaler

Sessionen varer ca. 1 time

Sessionen vil være en samtale om den akutte situation.

I særlige tilfælde, hvor du ikke har mulighed for at forlade dit hjem eller et hospital i hovedstadsområdet, kan jeg komme ud til dig (transportudgifter tillægges).

Pris 800 kr.

 

 

Det har været meget kærligt og givtigt.

Nina 38 år

Jeg havde så meget angst da jeg startede hos Karen. Angst for at jeg ikke kunne blive gravid eller hvis jeg blev gravid, om jeg mistede igen. Ved Karens hjælp og forståelse har jeg fået så meget styr på min angst at det ikke længere styrer min verden også har jeg lært en masse om mig selv. Der er lagt mange tår hos Karen men også en dyb taknemlighed for hvor jeg er i dag.

Anonym 25 år

Tak er et fattigt ord og kan slet ikke række for den støtte jeg har fået fra dig og hvad det har betydet for mig.

At have et sted hvor alt er tilladt at sige og jeg kunne lukke min vred og sorg ud og du Karen bare var der sammen med mig. Gjord at jeg ikke følt mig forkert og har fundet en ro med det som er sket mig. TAK!

Christina 32 år

Efter at have mistet to graviditeter var jeg så bange for at mistet igen. Det har været en kæmpe hjælp at jeg hos Karen har kunne kombinere massage og terapi, for det har givet min krop og hoved så meget ro, at jeg er begyndt at nyde min graviditet. Tak for at gøre dette muligt, jeg troede jeg skulle igennem 9 måneders helvede men det er i stedet blevet en gave for mig.  

Anonyme 30 år

KONTAKT INFORMATION

 

Karen Krog Nielsen

Ellemosevej 119

2900 Hellerup

 

M: 51 51 58 51

E: mail@karenkrognielsen.dk

 

CVR:30886100

 

 

DU ER IKKE ALENE

Når man har mistet sit barn uanset om det er en ufrivillig abort eller en dødfødsel, så er der meget man skal håndtere.

Chok, traumer, sorg og angst men også venner og familie. Modtage 8 brev som tager dig i hånden og med støtte og vejledning, hjælper dig med at bevæge dig igennem den svære tid så du får overskud til at fokuser på dig.

Bonus: Alle brev er indtalt, som lydfiler så du bare kan download. Så du kan tag dem med i hængekøjen eller på en gåtur.

DIN GARANTI FOR KVALITET

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutisk forening. Da jeg har taget en godkendt uddannselse. Dette sikker dig at du modtager kvalificeret hjælp. 

Link til Dansk Psykoterapeutforening
Link til Patient in Focus