SELV DE MINDSTE FØDDER SÆTTER SINE SPOR


 Har du har få revet din verden itu? Du kan få hjælp til at samle den igen.

 

At mistet et spædbarn

Det kan være dybt traumatiserende at miste et spædbarn. Jeg ved det, fordi jeg hjælper mange kvinder med at finde et nyt ståsted efter, at de har mistet deres spædbarn og fordi jeg selv har mistet. At miste et spædbarn uanset hvornår i graviditeten, det sker, berører vores inderste kerne og rykker ved vores grundopfattelse af tillid til vores krop og til verden. Følelser af meningsløshed, sorg, skyld og stor sårbarhed kan fylde meget.

 

Ufrivilligt barnløs

Som ufrivillig barnløs rammes man af en hvirvelvind af følelser, som kan være så svære at styre eller acceptere.  Skyld, jalousi, skam, vrede, magtløshed og stor fortvivlelse er blot nogle af de ord man kan sætte på.

 

Endelig gravid og angsten for at miste

Lykkes det endelig at blive gravid, er angsten alt overskyggende. Angsten for at miste, men også angsten for at åbne sit hjerte til det lille barn, der ligger i livmoderen, for sorgen over tidligere tab ligger i hjerte og krop. Tilliden til, at kroppen og verden vil os det bedste, er brudt og angsten er blevet et grundvilkår (fundament) i en ny graviditet.

 

Senfølger efter graviditeten

Vi er uden magt over vores krop og har ikke mulighed for at kontrollere, om vi er så heldige at blive gravide, og forblive gravide. Når vi står i en så sårbar situation, handler det om at tage vare på os selv.

Efter et eller flere tab og måske et langt forløb som ufrivillig barnløs, kan det give senfølger efter graviditeten. Du har været under et stort pres og måske har du ikke nået at give din sorg den plads, der var brug for. Du oplever måske hukommelsesbesvær og en følelse af at være ked af det, uden at være depressiv. Du kan være meget angst for at miste dit barn igen, som en naturlig del at de tab du tidligere har oplevet.

 

Der er meget i spil, når man mister drømme om at blive mor og må sige farvel til et barn. 

Selv de mindste fødder sætter sine spor i vores liv og når vi er oplever at miste barnet og drømmen om graviditeten har det stor betydning for hvordan vi ser på os selv. Det er derfor vigtigt at du er god ved dig selv og får hjulpet dig selv, til at finde vej i det kaos som sådan en oplevelse sætter i gang. Vigtigt er det også at få taget hånd om den sorg der følger med og få givet plads til dig og sorg. 

Når man kæmper med at blive gravid eller mister sit barn i graviditeten, er der meget i spil. Ens rolle som kvinde, kæreste/kone og mor er i spil og mange oplever følelser af angst, ensomhed, skyld, skam, sorg, vred og jalousie. Der er så mange lag i det at mistet, at det ikke “kun” er en sorg men en eksistentiel krise du måske oplever du er på vej ind i. Derfor være god ved dig selv, ræk ud og tag den hjælp du har brug for. 

 

Et terapi forløb

Første gang vi mødes, skal du mærke efter, om du mener, at det er mig, du ønsker at arbejde videre med. Tilliden er afgørende for, at du tør åbne dig og at du tør give plads til de svære følelser og den forandring, der skal træde i stedet.

Vi vil sammen få et overblik over din situation og hvad du ønsker at få hjælp til. Derefter vil vi lægge en plan for dine samtaler.

Jeg vil anbefale dig at du i starten kommer hver 7 eller 14 dag og du kommer til minimum 8 -10 sessioner for at du får den bedst mulige ro til at arbejde med dit tema, og give dig selv den plads og fordybelse du fortjener.  

 

Individuel samtale 

Session vil foregå i mine rolig lokaler på Ellemosevej, er det ikke muligt for dig at komme, kan vi Skype.

En session vare 75 min. Den først gang du kommer vil der være en indledende samtale à 90 min

Sessionen vil være en samtale hvor jeg vil opfordre dig til at inddrage kroppen i det omfang du finder det behageligt.

 

750 kr. pr session á 75 min.

900 kr. for den indledende samtale á 90 min.

Er du arbejdsløs eller studerende kan du få 10 % rabat

  

Akut samtale

Kan foregå over telefon, Skype eller i mine lokaler

Sessionen varer ca. 1 time

Sessionen vil være en samtale om den akutte situation.

I særlige tilfælde, hvor du ikke har mulighed for at forlade dit hjem eller et hospital i hovedstadsområdet, kan jeg komme ud til dig (transportudgifter tillægges).

Pris 800 kr.

 

 

BOOK en gratis og uforpligtende samtale.

Du er altid velkommen til at kontakt mig, til en gratis og uforpligtende samtale a 20 min, så du kan finde ud af om vi skal arbejde sammen og hvad jeg kan gøre for dig. Skriv til mail@karenkrognielsen.dk eller ring til mig på +45 51 51 58 51

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig


 

Udtalelse

Ville bare lige sige tak endnu engang. Syntes det var en rigtigt god time vi havde sammen. Vil rigtigt gerne fortsætte hos dig. For mig var det en utroligt givende time fordi du først gav plads til et empatisk rum hvor jeg følte mig mødt og tryg og turde slippe mine tanker og gennem dans og bevægelse gav min krop lov til at udtrykke sig. Jeg har jo tidligere arbejdet med mig selv. Men det gav virkeligt mening at lade kroppen udtrykke sig for det er der min historie gemmer sig.

Kærlig hilsen Sofie

 

Det har været meget kærligt og givtigt.
Nina

 

 

 

 

 

 

 

 

Billede fra terapi lokalet

Modtage en 5 min & en 30 min afspænding som du kan bruge når du vil.  Samt refleksioner om livet og tips til hvordan du kan hjælpe dig selv til det liv du drømmer om.

Kontaktinformationer

Karen Krog Nielsen

Ellemosevej 119
2900 Hellerup

mobil: 51515851
Skriv til mig