Psykoterapi

I KONTAKTEN OG SAMTALEN HJÆLPER JEG DIG VIDERE


Psykoterapi er for alle, der ønsker at forandre og få en dybere forståelse for egne reaktionsmønstre

  For at skabe det liv, du drømmer om, kan det nogle gange være nødvendigt at se på det der blokerer eller bremser dig. Med psykoterapi kan du skabe forandringer og øge dit selvværd, dit overskud, samt skabe afklaring og få styrke til at træffe dine valg.

  Du skal blot tage det første skridt.

  Formålet med terapien er, at du får støtte til at turde se og mærke det, som du rummer af tanker, følelser og kropslige fornemmelser, og hjælp til at kunne rumme dette. Terapien er dit fortrolige rum – dit private og personlige fristed. Her kan du vende alle dine følelser og tanker, så nye indstillinger og tillid til dit eget potentiale efterhånden vokser og dit liv kan leves mere helt.

   

  Terapi handler ikke om at lave om på sig selv, men om at komme hjem til sig selv.

  Hvorfor Psykoterapi?

  Allerede fra vi fødes indgår vi i relationer med de mennesker, der er omkring os, og vi knytter bånd til dem, der skal passe på os. Som barn skaber vi et tilknytningsmønster til vores omsorgspersoner.

  Dette mønster bliver ved med at følge os ind i vores voksenliv og ligger til grund for, hvordan vi er i verden. Uanset hvor god vores opvækst har været, kan vi ikke undgå at blive udfordret på vores selv, da der er mange krav som det lille barn skal lære at tilpasse sig og opfylde.

  Når barnet oplever mangel på anerkendelse og mister følelsen af samhørighed med sine omsorgspersoner rammer det barnets sunde udvikling og det kan skade etableringen af det bevidste/sunde selv. Det bevidste/sunde selv er afgørende for at vi kan navigere i verden, samt kende vores grænser og ønsker.

  Udviklingen af vores nervesystem følger barnets udvikling, det vil sige oplever barnet at det står over for en for stor udfordring end det kan klare, har barnet tre muligheder. Forenklet sagt kan barnet gøre sig død (fryse), flygte eller kæmpe imod. Hvilke muligheder barnet vælger vil være et ubevidst valg og vil afhænge af barnets sind og tidligere tillærte mekanismer. Oplevelserne vil sætte sig i det umodne nervesystem som overbevisninger og har betydning for, hvordan du reagerer som voksen.

  Jeg arbejder med Neuroaffektiv udviklingspsykologi, som er en brobygning mellem den nyeste hjerneforskning, tilknytningsteori og udviklingspsykologi.

  I det psykoterapeutiske arbejde betyder det, at det er det trygge møde imellem terapeut og klient, som danner grundlaget for udforskning af det skete via sansning, følelse og tænkning, og det er dette samspil, som giver heling og udvikling.

  Når man evner at få sansning, følelse og tænkning til at ”spile sammen”, kalder man det mentalisering. Denne balancering – og evne til både at sanse, føle og tænke – og handle i overensstemmelse med dette, øger vores robusthed i mødet med alt det, som livet bringer os.

  Et terapiforløb

  Første gang vi mødes, skal du mærke efter om, du mener, at det er mig, du ønsker at arbejde videre med. Tilliden er afgørende for, at du tør åbne dig og at du tør give plads til de svære følelser og den forandring, der skal træde i stedet.

  Vi vil sammen få et overblik over din situation og hvad du ønsker at få hjælp til. Derefter vil vi lægge en plan for dine samtaler.

  Jeg vil anbefale dig at du i starten kommer hver 7. eller 14. dag, og at du kommer til minimum 8 -10 sessioner for at du får den bedst mulige ro til at arbejde med dit tema, og give dig selv den plads og fordybelse, som du fortjener.

   

  Individuel samtale 

  Sessionen vil foregå i Gentofte Kropsterapi smukke lokaler på Gentoftevej 70 i Gentofte. 

  Er det ikke muligt for dig at komme, kan sessionen foregå online.

  En session varer imellem 60/75/90 min. Den første gang du kommer, vil der være en indledende samtale à 90 min

  Sessionen vil være en samtale, hvor jeg vil opfordre dig til at inddrage kroppen i det omfang du finder det behageligt.

  Book en gratis afklarenden samtale

  Er du i tvivl om dette er noget for dig, så book en gratis afklarende samtale. Det er vigtigt, at du føler dig tryg, og at det er et klart ja til denne selvudvilkingsrejse, så du får mest muligt ud af dit potentiale.

   

  ”Det har været en dejlig, dejlig oplevelse at ”få krop på”

  Danseterapi gruppeforløb

  Hanne U.

  Karen ser og møder hver enkelt og hele gruppen præcis, der hvor behovene udspringer. 
  Det har været forløsende at være i Karens trygge hænder.
  Forløb

  Birgitte 65

  Karen formår med ro og tålmodighed at opbygge tillid så udvikling kan finde sted. Hun har et utroligt nærvær, som gør hende i stand til at flytte sine klienter til et bedre sted. Hun har god fornemmelse for de bittesmå nuancer, som gør den store forskel når det gælder om at skabe en dyb kontakt til et andet menneske. For mig har hun gjort en kæmpe forskel. De varmeste anbefalinger herfra.

  Forløb

  T. 39 år

  KONTAKT INFORMATION

   

  Karen Krog Nielsen

  Gentoftegade 70

  2820 Gentofte

   

  M: 51 51 58 51

  E: mail@karenkrognielsen.dk

   

  CVR:30886100

   

   

  DU ER IKKE ALENE

  Når livet gør ondt kan det være svært at tænke klart. Følelserne kan blive overvældende og ensomheden kan vokse.

  Men du skal ikke gå alene med dine tanker og oplevelser. Livet har så meget at byde på, selv om det kan være svært at mærke når man har det skidt.

  Lad mig hjælpe dig med det der er svært, det kan være mangel på selvværd, sorg, ensomhed, traumer og ondt i krop og sjæl.

  Jeg er af den overbevisning at vi kommer her på jorden med hver vores sande autencitet. Desværre kan vi under vores opvækst og liv, blive nød til at forhandle eller sælge ud af vores autencitet for at overleve i den  konstalation vi er i. Det gør os ulykkelig og utilpasse ikke at være i kontakt med vores sande natur.

  Jeg støtter dig i at genfinde forbindelsen til din sand autencitet.

  DIN GARANTI FOR KVALITET

  Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutiskforening og deltager fast i supervision. 

  Jeg er kun uddannet ved psykoterapeutiske uddannselsessteder, der er godkendt af DPF.

  Dette sikrer dig, at du modtager kvalificeret hjælp.

  Logo for psykoterapeutforeningen