Kontakt

Karen Krog Nielsen
Ellemosevej 119
2900 Hellerup

Mobil:
51515851

Mail:
mail@karenkrognielsen.dk

Aftale om terapi sker bedst gennem telefon, hvor vi kan finde en tid til den første samtale. Jeg ønsker at hjælpe folk, der er villige til at påbegynde et terapiforløb med kroppen i fokus. Kan jeg ikke imødegå dit behov for hjælp, henviser jeg gerne til andre, så du får den rette hjælp.

Du er også velkommen til at sende en mail, så jeg kan ringe dig op.

Jeg glæder mig til at tale med dig.

Praktisk information


Afbud & ændring

Afbud eller ændring af aftale bedes meddelt senest 24 timer før session.

Ved afbud efter dette tidspunkt eller ved udeblivelse afregnes det fulde beløb for sessionen.

Du er velkommen til at melde afbud på min mobil 51 51 58 51 men først når jeg har bekræftet dit afbud er det gældende.

Bookingbetingelser for holdundervisning

Tilmelding er nødvendig til alle hold. Du tilmelder dig, ved at ringe til mig på mobil 51 51 58 51 eller skrive en mail på mail@karenkrognielsen.dk

Du får en bekræftelse på din booking pr. mail og et par dage før opstart, modtager du en velkomstmail med praktisk information.

Tilmelding er personlig, bindende og kursusudgiften refunderes ikke, med mindre der er venteliste – så får du refunderet kursusudgiften dog minus et administrationsgebyr på 250 kr.

Jeg refunderer ikke kursusudgiften for dage, hvor du ikke møder op til undervisning. Er der en enkelt gang, du ved, at du bliver forhindret i at deltage, kan du aftale nærmere med mig om at indhente den tabte gang, på et af de andre hold – givet at der er plads – inden for den periode, hvor du er tilmeldt. Dette aftales før opstart.

Her finder du mig

KONTAKT INFORMATION

 

Karen Krog Nielsen

Ellemosevej 119

2900 Hellerup

 

M: 51 51 58 51

E: mail@karenkrognielsen.dk

 

CVR:30886100

 

 

DU ER IKKE ALENE

Når man har mistet sit barn uanset om det er en ufrivillig abort eller en dødfødsel, så er der meget man skal håndtere.

Chok, traumer, sorg og angst men også venner og familie. Modtage 8 brev som tager dig i hånden og med støtte og vejledning, hjælper dig med at bevæge dig igennem den svære tid så du får overskud til at fokuser på dig.

Bonus: Alle brev er indtalt, som lydfiler så du bare kan download. Så du kan tag dem med i hængekøjen eller på en gåtur.

DIN GARANTI FOR KVALITET

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutisk forening. Da jeg har taget en godkendt uddannselse. Dette sikker dig at du modtager kvalificeret hjælp. 

Link til Dansk Psykoterapeutforening
Link til Patient in Focus