Kontakt

Karen Krog Nielsen
Ellemosevej 119
2900 Hellerup

Mobil:
51515851

Mail:
mail@karenkrognielsen.dk

Aftale om terapi sker bedst gennem telefon, hvor vi kan finde en tid til den første samtale. Jeg ønsker at hjælpe folk, der er villige til at påbegynde et terapi forløb med kroppen i fokus. Jeg henviser til andre, når det drejer sig om problemer med afhængighed eller dybere, psykiske ubalancer.

Du er også velkommen til at sende en mail maile, så jeg kan ringe dig op.

Jeg glæder mig til at tale med dig.

Praktisk information


Afbud & ændring

Afbud eller ændring af aftale bedes meddelt senest 24 timer før session.

Ved afbud efter dette tidspunkt eller ved udeblivelse afregnes det fulde beløb for sessionen.

Du er velkommen til at melde afbud på min mobil +45 51 51 58 51.

Bookingbetingelser for holdundervisning

Tilmelding er nødvendig til alle hold. Du tilmelder dig, ved at ringe til mig på tlf. 51 51 58 51 eller skrive en mail på mail@karenkrognielsen.dk

Du får en bekræftelse på din booking pr. mail og et par dage før opstart, modtager du en velkomstmail med praktisk information.

Tilmelding er personlig, bindende og kursusudgiften refunderes ikke, med mindre der er venteliste – så får du refunderet kursusudgiften dog minus et administrationsgebyr på 250 kr.

Jeg refunderer ikke kursusudgiften for dage, hvor du ikke møder op til undervisning. Er der en enkelt gang, du ved, at du bliver forhindret i at deltage, kan du aftale nærmere med mig om at indhente den tabte gang, på et af de andre hold – givet at der er plads – inden for den periode, hvor du er tilmeldt. Dette aftales før opstart.

Her finder du mig

Har du mistet dit barn i graviditet eller kæmper med at blive gravid? Modtage 8 mails fyldt med viden, øvelser og afspænding der kan hjælp dig med at finde vej i alle de følelser der fylder.

Kontaktinformationer

Karen Krog Nielsen

Ellemosevej 119
2900 Hellerup

mobil: 51515851
Skriv til mig

FØLG MIG PÅ FACEBOOK