TRE® Rysteterapi for dig der kæmper med stress, spændinger, traumer og som savner at mærke ro og kontakt til kroppen.

 

Holdstart søndag d.27 august 2023. 


Over 3 måneder får du en workshop af 4 timer og derefter 4 torsdag af 2 timers varighed. Så du har mulighed for at øve der hjemme imellem undervisningen.

 

Tension and trauma releasing TRE® øvelser er for dig der ønsker at slippe stress og traumespændinger, med kroppens naturlige evner. TRE® smidiggør bindevævet, regulerer kropsspændinger og beroliger nervesystemet – uanset alder og fysisk.

Når vi oplever stress, bliver udsat for tab eller traumatiske hændelser, sætter det sig som spor i muskulaturen, bindevævet, ja i hele kroppen. Spor som vi mærker som sammentrækninger eller opspændinger i kroppen.

At have en psykisk eller fysisk stresset og anspændt krop kan over tid lede til stram muskulatur og bindevæv, der nedsætter den indre fysiske bevægelighed og forringer kroppens sanseindtryk.

Dette kan give en uhensigtsmæssig påvirkning af vores åndedræt, give utilpashed, uro, hovedpine, søvnbesvær, angst, depression og vrede. Det kan også påvirke vores evne til at berolige nervesystemet og kan give en afstandtagen til kroppen og forstyrre vores oplevelse af velvære.

Metoden TRE®, som består af syv enkelte øvelser, er udviklet af David Bercilli til at forløse spændinger efter stress og traumer i kroppen. En metode til selvheling.

Noget der er helt enkelt kan også være effektivt

TRE® er for dig der

  • Har haft et fysisk eller psykisk traume
  • Har smerter eller nedsat mobilitet
  • Er stressramt og har brug for at regulere dit nervesystem
  • Har mistede tilliden til din krop
  • Oplever uro og kropslig nervøsitet
  • Ønsker større egenomsorg
  • Har oplevet tab og sorg
  • Er nysgerrig på viden om kroppens sammenhæng og nervesystem
  • Har lyst til at opleve en bedre kontakt til dine følelser og lære at forstå din krop og sind.

 

DYBDE, VITALITET, LIVSGLÆDE OG ENERGI

Vi kan gå i terapi og tale om vores traumatisk oplevelser men får vi ikke inviteret kroppen med ind i samtale kan det svære svært at slippe den opspændt krop og få opbygget tilliden til at din krop er skøn som den er.

TRE® øger din følelsesmæssige, mentale og fysiske ligevægt, og kan for den enkelte opleves at have en terapeutisk effekt.

 

Er du i tvivl om TRE® er det rigtigt for dig så book en gratis afklarende samtale HER

 

AT LYTTE NÆNSOMT

Vi vil igennem hvert undervisningsforløb invitere krop og psyke med uden at presse eller have forventninger og vi vil vente på kroppens respons. Kroppen kender vejen. Et grundlæggende element  i TRE®-metoden er selvregulering. Selvregulering er vigtigt for ikke at overstimuler kroppen. Hos nogle kan kroppen og/eller sindet har lidt overlast i længere tid og det kan derfor være svært at kende det rette tempo og derfor er det godt og at få hjælp til at genlære det.

Når du øver selvregulering i TRE® vil du også kunne begynde at bruge det i andre områder af dit liv. Fordi du får skærbet din bevidsthed om dine egen formåen og behov. Derfor vil vi træne at lytte til kroppen, dens visdom og subtile beskeder. Så vi respekter os selv og kroppens medfødt evne til at hele sig selv.

 

Når du trykker tilmeld. Skal du vælge TRE-Forløb sensommer/efterår og derefter dato d.27.08. Så er du tilmeldt hele forløbet.

Kære Karen.
Tusind tak. Det var så spændende og noget er sket. Min mor kom på uanmeldt besøg i går, hvilket er ret usædvanligt. Tror ikke hun har gjort det i over 1 1/2 år. Og da hun kom var jeg helt rolig. Jeg sad bare og var beskuer af det hele. Jeg var ingenting indeni. På den gode måde. Helt u tilknyttet. Jeg skal ikke redde hende og hun skal ikke redde mig. Vi skal ikke reddes. Og jeg sagde endda fra meget tydeligt og klart 3 gange uden vrede eller modstand, da hun blev ved med at afbryde mig. Og til sidst endte hun med at sidde helt stille og lytte. Det var STORT. Tak for dig ❤❤❤ /Pernille

TRE Workshop

Pernille

Jeg fik prøvet TRE for første gang. Med Karen som instruktør blev jeg ført godt og sikkert gennem øvelserne. Det virkede og da kroppen begynde at ryste, var Karen både opmærksom, hjælpsom og smilende, så det blev en super oplevelse. Kan kun anbefale alle at prøve og få fordel af professionel og nærværende instruktion i en rigtig god stemning. /Lotte

TRE Workshop

Lotte

Jeg synes det var sindssygt dejligt og også spændende at deltage. Jeg blev overrasket over hvor afslappet jeg blev og hvor dejligt det var at lave øvelserne og være i rystelserne. Der var en rigtig fin åbenhed overfor hinanden på holdet og Karen havde instrueret os i hvad vi skulle gøre i de forskellige situationer der kunne opstå under vejs.

Jeg synes undervisningen var meget seriøs og baseret på faglig viden. Jeg følte mig helt tryg i situationen fordi du, Karen, var helt tryg og helt tydeligt havde styr på hvad der skulle ske. Der var en dejlig rolig og rummelig atmosfære, hvor det var trygt at udfordre sig selv i forhold til øvelserne, som jeg ikke havde prøvet før.

Karen gav mig en god følelse af at jeg ikke kunne gøre noget forkert eller lave fejl. Det gjorde det nemt for mig at give mig hen til den afslappende følelse og velvære. Det var mærkeligt at mærke rystelserne første gang, men jeg var godt forberedt af dig, og kunne derfor hurtigt begynde at hvile i rystelserne og arbejde med dem. Du var både professionel og omsorgsfuld.

Det er en god erfaring for mig at vide, at der findes øvelser der kan hjælpe mig med stress og spændinger. Jeg er fascineret af hvordan kroppen ubevidst kan få fat i spændinger, som jeg ikke kan få fat i med øvelser jeg laver bevidst. Jeg synes det var dejligt at der var fokus på velvære og ikke på styrke og udholdenhed. /Sine

TRE Workshop

Sine

FÅ EN PRAKSIS DER HOLDER VED.

Når vi ønsker at lære noget nyt og implantere det i vores liv, skal vi gentage det mindst 21 gang, er der nogle der siger. Om det lige er 21 gang er nok ikke et afgørenden men at øve sig gentagende gang og at have nogle at dele oplevelserne med, er afgørenden for at man kan få en praksis der holder ved.

Derfor er forløbet er bygget op omkring en fast gruppe på max 8 deltagere, her vil du får tid og rum til at fordybe dig i TRE® gennem 4 måneder. Du vil have en gruppe at vende tilbage til med erfaringer og oplevelser.

Du vil i dette forløb lære metoden TRE® at kende så du kan bruge det der hjemme samt blive introduceret til nervesystemet måde at fungere på i din krop . Du lærer at bruge TRE øvelserne korrekt og får hjælp til individuel tilpasning af hver øvelse, for din krops bedste komfort. Du vil gå fra undervisningen med en opleves af fordybelse og afspænding.

Hver undervisnings gang afsluttes med en afspænding og en deling af de erfaringer vi har gjort os undervejs.

Du ville allerede efter først undervisning gang være i stand til at lave TRE® på egen hånd der hjemme.

Alle kan deltage på forløbet uanset alder og fysik, da undervisningen helt kan tilpasses den enkelte. Kom i behageligt tøj, du kan bevæge dig i og gerne i lag-på-lag, da din temperatur kan variere undervejs. Tag gerne yogamåtte og et tæppe med, har du ikke dette kan du selvfølgelig låne.

 

DET HER FÅR DU MED I KURSUSET

 • 12 timers undervisning
 • Grundviden om dit nervesystem
 • En TRE praksis du føler dig sikker i
 • En oversigt over de 7 opvarmningsøvelser
 • En lydfile du kan bruge til afspænding
 • En notes bog til dine oplevelser med TRE
 • Et fælleskab til at del dine oplevelser i

 

Er du i tvivl om TRE® er det rigtigt for dig så book en gratis afklarende samtale HER

DET PRAKTISKE

5 undervisnings gang fordelt over sensommer/efterår 2023 – En workshop af 4 timers varighed og 4 torsdag af 2 timers varighed.

Forløbet starter søndag d.27 august kl.10-14.30 med en halv times frokostpause.

4 torsdage kl.17.30-19.30 D. 14. sep. D. 28.sep.  D. 12. okt. & D. 26.0kt. 2023

Du tilmelder dig hele forløbet. Pris: 2650 kr.

Beløbet kan betales i to rater á 1325 kr. Først rate når du tilmelder dig eller inden inden d. 15 aug og anden rate d.1.10 2023.

Der er tid imellem undervisningen gangen så du har mulighed for at fordybe din egen praksis og vende tilbage med problemstillinger og opdagelser du har gjort dig.

Tilmeldingen er bindende og penge refunderes kun i tilfælde af at forløbet må aflyses.

ADRESSEN: Peder Hvitfeldts Stræde 4, 3. sal. Hvid port og grøn dør. 1173 København K.

 

Når du trykker tilmeld. Skal du vælge TRE-Forløb forår/sommer og derefter dato d.30.04. Så er du tilmeldt hele forløbet. Ved køb inden d.1.6 kan du sparre 400kr. Rabat kode er sensommer

 

FORBUNDET FRA INDERST TIL YDERST

Når vi oplever voldsomme hændelser eller stresset situationer over længer tid, reagere vores nervesystem på forskellig måder. Vi spænder op i kroppen, særligt i psoas musklen som forbinder underkroppen med overkroppen. Når vi efter at have været i ”fare”. Igen er i sikkerhed aflader vores nervesystem ved at lade kroppen ryste, hvis vi ikke blander os.

Men ofte stopper vi denne naturlig rysten og kommer derved til at forhindre den naturlig heling. Fordi vi ikke ved bedre og fordi at vores socialisering forhindre os i at ryste. Men for mange der er i en længerevarende stress tilstand som tab, psykisk og fysisk traumer er de fangede i en evig stress. En stress tilstand som for kroppen og hjerne oplevelse som at have sabletigerne lige i hælenden, du føler dig aldrig sikker eller kan ære i ro.

Dette giver en konstant opspændthed, stress hormoner og en ubalance i det autonome nervesystem, hvilket kan medføre psykisk og fysiske gener der umiddelbart kan være svære at finde en årsag til.

Igennem de syv øvelser aktiveres musklerne og bindvævet fra fodsålerne og op igennem bene til psoas og bringer psoas og måske resten af kroppen til at ryste. Dette kaldes neurogene rystelser.

Rystelserne følelse rar og man oplever ofte forøget energi, mere fokus og dyb afspænding efterfølgende. Undervejes i processen med øvelserne har man selv kontrollen med øvelserne og det er vigtigt at det ikke opleves ubehageligt eller anstrengende.

Øvelserne kan laves alene eller i grupper og er brugt til helt store gruppe ved fx natur katestrofer. Øvelserne har desuden vist sig effektiv til at lindre symptomer ved angst, stress, muskle smerter, autoinome lidelser som fx skelrose samt lindre symptomer på PTSD.

Det er ikke nødvendigt at vide noget om nervesystemet eller TRE® for at deltage, du skal bare møde op. TRE® er ikke fysisk anstrengende og du kan opnå fine resultater med øvelserne udført blidt og med nydelse.

 

HVEM UNDERVISER

Jeg er en erfarende underviser med mere end 10 års undervisnings indenfor dans, bevægelse og personlig udvikling. Jeg har egen psykoterapeutisk praksis og har specialeområde i kvinder der har mistet deres barn i graviditeten. Sorg, traumer og hvordan glæden findes igen efter stor livsomvæltninger er noget af det der ligger mig meget på sinde og derfor er TRE så geniale.

Med TRE kan kroppen få et tale rør, der hvor ord ikke længere kan bruges og med TRE oplever jeg at nå en afspænding af tidligere traumer, som ikke er muligt via kun taleterapi.

 

Når du trykker tilmeld. Skal du vælge TRE-Forløb forår/sommer og derefter dato d.27.08. Så er du tilmeldt hele forløbet. Ved køb inden d.1.6 kan du sparre 400kr. Rabat kode er sensommer

 

NÆSTE HOLD

SENSOMMERHOLD

Søndag d.27. aug 2023 kl.10-14.30 med en halv times frokostpause.

Torsdag d.7 & 21 september  og d.5 & 26 oktober kl.17-19.

Ønsker du allerede nu at book en plads kan du gøre det her.

 

Ved køb inden d.1.6 kan du sparre 400kr. Rabat kode er sensommer

Når du trykker tilmeld. Skal du vælge TRE-forløb Sensommer og derefter datoen d.27 aug.

 

Jeg glæder mig til at have dig med på holdet.

 

 

IGANGVÆRENDEN ELLER AFHOLDT FORLØB

Forår/sommerforløb 1 søndag og 4 torsdag

Først gang søndag. kl.10-14.30. Derefter er undervisning på følgenden torsdag kl.17.30-19.30 D.11 maj, D.25 maj, D. 8 juni, D.22 juni 2023

FORLØBET ER UDSOLGT

Forårs forløb 6 torsdage over 4 måndere.

Først gang torsdag D.19.jan. kl.17-19. Derefter er undervisning på følgenden torsdag D.2 febuar, D.2 marts, D.16 marts, D.13 april, D.27 april,

FORLØBET ER UDSOLGT 

 

 

 

 

Dejlig nærværende undervisning, med et skud af morskab. Nemt, direkte og klar guidning, lige til at følge. Opmærksom og tilstede. Tak /Marie A.

TRE Workshop

Marie

Jeg meldte mig til undervisningen fordi jeg synes det er fascinerende med en metode som får kroppen til at heale sig selv. Det var en dejlig enkel og let forståelig undervisning i en tryg atmosfære. Karen er god til at skabe en atmosfære, hvor man føler sig set og accepteret, og undervisning er præcis og tilpasset os der er til stede.

Tak for en inspirerende oplevelse som jeg gerne vil gå videre med. /Tine

TRE Workshop

Tine

Undervisningen var meget kompetent og gav rigtig god information om, hvad der skulle ske inden øvelserne men også imens vi lavede øvelserne. Det gjorde, at jeg kunne føle mig tryg. Karen var meget omsorgsfuld og hurtig til at opfatte, hvis man havde brug for ekstra opmærksomhed. Jeg fik åbnet op for og forløst noget smertefuldt, der sad dybt inde i mig.

Jeg kan varmt anbefale Karen hun er meget nærværende, omsorgsfuld og professionel.

TRE Workshop

E

TRE forløbet hos Karen har været et super fint forløb. 
Karen er god til at formidle alt omkring TRE på en rolig, autentisk og faglig måde. 
Hun ser og møder hver enkelt og hele gruppen præcis, der hvor behovene udspringer. 
Det har været forløsende at lærer TRE i Karens trygge hænder.
TRE Forløb

Birgitte 65.

KONTAKT INFORMATION

 

Karen Krog Nielsen

Gentoftegade 70

2820 Gentofte

 

M: 51 51 58 51

E: mail@karenkrognielsen.dk

 

CVR:30886100

 

 

DU ER IKKE ALENE

Når man har mistet sit barn uanset om det er en ufrivillig abort eller en dødfødsel, så er der meget man skal håndtere.

Chok, traumer, sorg og angst men også venner og familie. Modtag 8 breve som tager dig i hånden og med støtte og vejledning, hjælper dig med at bevæge dig igennem den svære tid, så du får overskud til at fokusere på dig.

Bonus: Alle breve er indtalt som lydfiler, som du bare kan downloade, så du kan tage dem med i seng eller på en gåtur.

DIN GARANTI FOR KVALITET

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutiskforening og deltager fast i supervision. 

Jeg er kun uddannet ved psykoterapeutiske uddannselsessteder, der er godkendt af DPF.

Dette sikrer dig, at du modtager kvalificeret hjælp.

Logo for psykoterapeutforeningen