Der er så meget der skulle have været anderledes
 
Vi skulle have haft et helt andet år end det vi fik.
 
Du skulle have været på rejser, danset til fester og krammet i gensyns glæde. måske var det året du have tænkt at finde en anden kæreste. Du ønsker måske du have fået gjort noget ved den krop eller du skulle have haft et andet job, uddannelse, venner. Der skulle ikke have været Corona og du skulle ikke have spist alt den juleslik og drukket al den rødvin.  

Godt nytår til dig.

2020 blev ikke som vi havde forestillet os og 2021 ser ud til at foresætte af samme spor. Det kan start en følelsbølge af depression, angst og opgivendhed. Hvis dit fokus ligger i fremtiden, kan det være rigtigt svært at være i den hverdag de fleste af os har lige nu. 

Vi kan ikke spå om fremtiden og kan ikke gøre meget ved Corona situationen ud over de forholdsregler regeringen kommer med. Vi kan forme vores krop men aldrig udskifte den helt, for det er din krop og den dag du forlader den, er du død. Kærester kan man udskifte tit, men nissen flytter med og problemerne ligger lige så ofte hos os selv, som ved dem.

 

Kort sagt

At have fokus på alt det der ikke er rigtigt og alt det du ikke ved noget om kan være være kilden til uro. Vejen til beroligelse og forandring ligger i dig og ikke udenfor dig. Måske er dette året hvor du kan invitere dig selv lidt mere på banen? Her taler jeg ikke om at stoppe med at ryge, mere motion og tyndere lår. Men om at blive mere fortrolig med dit eget selskab og finde ud af hvad du er for en størrelse.

 

Vi er alle skabt hele, men ridser i lakken gør ondt.

Vi er alle skabt hele og med alle de egenskaber som vi behøver for at gavne verden med vores besøg her på jorden. Men undervejs i vores opvækst har vi fået nogle større eller mindre ridser i lakken som gør at vi ikke altid kan holde vores eget selskab ud. Ridserne i lakken er som regel mangel på den kontakt vi ønskede fra vores omsorgspersoner, vi vil ses og accepteres som dem vi er, men blev det ikke. Når vi ikke er blevet det af andre kan det være svært at give sig selv.

 

Den dybe længsel og ridsernes skønhed

Ridserne i lakken forhindre os i at være hele og det gør ondt at længels efter helheden. Derfor holde vi os langt væk fra ridserne. Men begynder vi at se på de her ridser og arbejder med accepter af at de er der, vil du kunne se skønheden i dig selv.

 

 

Ét nytårs forsæt og verdens største undskyldning

Jeg har et nytårs forsæt og det er at være lidt mere alene med mig selv hver dag ca. 15-30 min. Det skulle jo ikke være så svært vel? Men det er det! Fordi der altid er noget der lige skal ordens før jeg kan gå afsides. Det der lige…. er den dårligst undskyldning!

Det der ligger under undskyldingen er frygten for at mærke alle ridserne. De svære følelser og fokus på alt det der ikke er som det burde være. Men det er også det der holder os fra forandring. Når jeg er sammen med mig selv, bliver ridserne ikke så farlige mere. 

 

Jeg er, den jeg er…

Både du og jeg, ER og vi ER SOM VI ER. Vi er NOK og HELE og præcis som vi skal være. Når vi lægger dramaer og angste tanker væk, bliver det nemmere at mærke at det er RIGTIGT. Med inspiration fra Lars Muhl vil jeg opfordre dig til at starte dit år med accept af DIG og ordene: Jeg er, den jeg er…. https://www.youtube.com/watch?v=kz_fsb52jpw

 

Et godt nyt år til dig og med et ønske om at 2021 bliver året hvor vi alle finder sandheden i at Jeg er, den jeg er og jeg er nok i kraft af at være mig.

 

 

 

GODT NYTÅR

 

Du er velkommen til at dele dette blogindlæg med dem du tænker kunne have gavn af det.