Når du overvældes eller synes det kan være svære at rumme dine følelser

 

Når man mister sit foster/spædbarn i en graviditet eller er ufrivilligbarnløshed kan disse oplevelser give identitets- og livskriser.

Du kan opleve følelser af tvivlers, frustration, håbløshed, sorg, forvirring og tristhed.

Det er vigtigt at tage disse følelser alvorligt. Nogle gang kan følelserne være så overvældenden og svær at håndtere og derfor holder vi os tit fra at gå ind i dem.

Men arbejder man ikke med at komme igennem sorgen og krisen. Kan disse følelser føre til stress, angst og depression.

​Derfor er det så vigtigt at mærke hvad dine følelser vil fortælle dig og arbejdet i retning af erkendelse og accept af situationen

Ellers lukker du ned for dit lys og dit liv

Det er så vigtigt at du lære at rumme de følelser du oplever på en konstruktiv måde, frem for at ignorere eller bekrige dem.

Der er ikke anden vej end at gå igennem de svære følelser for at hele dig selv. Men måde du går igennem dine kriser på afhænger af hvor smertefulde de bliver.

Forsøger du at skubbe ubehaget væk eller undvige forlængere du smerten. Vælger du at se smerten i øjnene og handle på den, vil du opleve at du vil finde din indre styrke, og mærke dine ressourcer, der er til stede i dig. Uanset ​hvor voldsom en oplevelse du har været ude for.

Det handler om at få taget afsked med det liv der aldrig blev, de drømme der ikke blev til noget, for at du bedst muligt at kan sige ”velkomme ” til nyt liv i dig med eller uden en lille baby i maven. Så du får mest muligt ud af dit liv.

 

Efter at have hørt fra flere af jer, der slås med de svære følelser

Jeg fik lige lyst til at lave denne blog post til dig der læser med

Jeg forstå dig så godt….

Det er svært

Det er vildt svært at være i og derfor får du denne lille lydfil.

Som kan hjælp dig med at rumme de svære følelserne

Det er selvfølgelig ikke gjort med en lydfil.  Lyt til den og mærke efter hvor meget du selv kan arbejdet med.

Måske skal du have professionel hjælp?  Hvis du sætter dig ned og lytter efter hvad din krop og dit hjerte har at fortælle, vil du få svaret.

En lille gave til dig, der slås med de svære udfordringer lige nu.

HENT LYDFILEN HER