GÅ til TRE -rysteterapi

GÅ TIL TRE® -Rysteterapi for let øvet og øvet.

 

For dig der ønsker at vedligeholde TRE og få vejledning samt hjælp til at forankre din TRE.

GÅ TIL TRE henvender sig til dem, der tidligere har deltaget i et TRE-forløb hos mig eller en anden certificeret underviser og har fortsat deres egen praksis.

Enten praktiserer du allerede TRE eller har en intention om at genoptage det. Måske er der opstået spørgsmål om blokeringer eller usikkerhed om, hvordan du bedst kan fortsætte med metoden for at opnå de bedste resultater.

Dette forløb er også designet til dem, der forstår, at gruppedynamikken kan styrke rystelserne, og som ønsker at opleve, hvordan kroppen lader sig inspirere af andre. Ofte opnår man en dybere forbindelse til rystelserne i en gruppesammenhæng.

Vi mødes en gang om måneden enten mandag eller torsdag. Undervisningen begynder med en kort check-in for at høre, hvordan du har det, og om der er specifikke udfordringer, du ønsker at fokusere på. Derefter guider jeg dig igennem de syv opvarmningsøvelser i TRE, med mulighed for individuel tilpasning. Efterfølgende er der tid til at ryste, og vi afslutter med en feedback runde.

Når du trykker tilmeld, skal du vælge GÅ TIL TRE og der efter dato d.22.01. Så kan du begynde tilmeldingen. 

GÅ TIL TRE®

Når vi mødes en gang om måneden til GÅ TIL TRE, sørger det for en rød tråd i din praksis og hjælper dig med at holde fast i de fordele, som TRE giver dig. Disse regelmæssige sessioner minder dig om at sætte fokus på din egen trivsel, hvilket er vigtigt.

GÅ TIL TRE åbner op for muligheden for at dele dine oplevelser, udfordringer og fremskridt med en erfaren instruktør og andre deltagere. Dette skaber en støttende ramme omkring din personlige udvikling.

Alt i alt giver de faste møder med GÅ TIL TRE en helhedsorienteret tilgang til din praksis, og du vil lettere kunne opnå både de fysiske og mentale fordele ved TRE. Det er en investering i dit langvarige velbefindende.

 

Som deltager får du:

  • Individuel tilpasning af hver øvelse for at sikre din komfort.
  • Personlig vejledning i at optimere din krops dynamik og resultater med TRE.
  • Anvisninger om hvordan du kan fortsætte arbejdet derhjemme.
  • Mulighed for at styrke samspillet mellem krop og sind.
  • Tid til afslapning og besvarelse af dine spørgsmål.
  • Plads til at være dig selv.
  • Jeg guider dig blidt og trygt igennem undervisningen.

 

Undervisningen vil være på følgenden dag:

Mandag d.22.01.2024, Mandag d.05.02, Torsdag d.29.02, Mandag d.15.04, Torsdag d.23.05 & Mandag d.24.06

Kl.17-18.30

 

Tilmeldning

Din investering i at skabe en tættere forbindelse til en glad og afslappet krop, hvor der er rigeligt med plads til at være dig selv, er kun 1650 kr. for et seks måneders undervisningsforløb, hvor du vil modtage støtte og vejledning.

Der er tid imellem undervisningsgangene, så du har mulighed for at fordybe din egen praksis og vende tilbage med problemstillinger og opdagelser, du har gjort dig.

Du kan vælge at betale det hele på en gang eller i tre rater af 565 kr. Først rate når du tilmelder dig og derefter d.1.marts og d.1 maj 2024. Tilmeldingen er bindende og penge refunderes kun i tilfælde af at forløbet må aflyses.

Adresse: Peder Hvitfeldts Stræde 4, 3. sal. Hvid port og grøn dør. 1173 København K.

 

HVAD ER TRE?

TRE er en selvhjælpsmetode udviklet af David Berceli, og den anvendes globalt. Stress og spændinger akkumuleres ofte i kroppen, især omkring den store Psoas-muskel i bækkenet. TRE-rysteterapi løsner disse spændinger ved hjælp af kroppens naturlige reaktion. Gennem TRE kan du ryste oplevelser ud af kroppen på en enkel måde og opnå indre ro.

Rysten er en fundamental menneskelig reaktion, indlejret naturligt i kroppen. Metoden bidrager til at berolige nervesystemet, som regulerer den ubevidste alarmsituation, kroppen befinder sig i under stress. Med TRE aktiverer du en naturlig rysten, der frigiver adrenalin fra musklerne og skaber indre ro.

TRE fremmer bedre søvn, løsner bindevæv, lindrer smerter og spændinger, øger energiniveauet, reducerer stress, styrker forbindelsen til kroppen og fremmer en bedre kropsbalance. 

Når du trykker tilmeld, skal du vælge GÅ TIL TRE og der efter dato d.22.01. Så kan du begynde tilmeldingen. 

Kære Karen.
Tusind tak. Det var så spændende og noget er sket. Min mor kom på uanmeldt besøg i går, hvilket er ret usædvanligt. Tror ikke hun har gjort det i over 1 1/2 år. Og da hun kom var jeg helt rolig. Jeg sad bare og var beskuer af det hele. Jeg var ingenting indeni. På den gode måde. Helt u tilknyttet. Jeg skal ikke redde hende og hun skal ikke redde mig. Vi skal ikke reddes. Og jeg sagde endda fra meget tydeligt og klart 3 gange uden vrede eller modstand, da hun blev ved med at afbryde mig. Og til sidst endte hun med at sidde helt stille og lytte. Det var STORT. Tak for dig ❤❤❤ /Pernille

TRE Workshop

Pernille

Jeg fik prøvet TRE for første gang. Med Karen som instruktør blev jeg ført godt og sikkert gennem øvelserne. Det virkede og da kroppen begynde at ryste, var Karen både opmærksom, hjælpsom og smilende, så det blev en super oplevelse. Kan kun anbefale alle at prøve og få fordel af professionel og nærværende instruktion i en rigtig god stemning. /Lotte

TRE Workshop

Lotte

Jeg synes det var sindssygt dejligt og også spændende at deltage. Jeg blev overrasket over hvor afslappet jeg blev og hvor dejligt det var at lave øvelserne og være i rystelserne. Der var en rigtig fin åbenhed overfor hinanden på holdet og Karen havde instrueret os i hvad vi skulle gøre i de forskellige situationer der kunne opstå under vejs.

Jeg synes undervisningen var meget seriøs og baseret på faglig viden. Jeg følte mig helt tryg i situationen fordi du, Karen, var helt tryg og helt tydeligt havde styr på hvad der skulle ske. Der var en dejlig rolig og rummelig atmosfære, hvor det var trygt at udfordre sig selv i forhold til øvelserne, som jeg ikke havde prøvet før.

Karen gav mig en god følelse af at jeg ikke kunne gøre noget forkert eller lave fejl. Det gjorde det nemt for mig at give mig hen til den afslappende følelse og velvære. Det var mærkeligt at mærke rystelserne første gang, men jeg var godt forberedt af dig, og kunne derfor hurtigt begynde at hvile i rystelserne og arbejde med dem. Du var både professionel og omsorgsfuld.

Det er en god erfaring for mig at vide, at der findes øvelser der kan hjælpe mig med stress og spændinger. Jeg er fascineret af hvordan kroppen ubevidst kan få fat i spændinger, som jeg ikke kan få fat i med øvelser jeg laver bevidst. Jeg synes det var dejligt at der var fokus på velvære og ikke på styrke og udholdenhed. /Sine

TRE Workshop

Sine

 

HVEM UNDERVISER?

Jeg er en erfaren underviser med mere end 15 års ekspertise indenfor dans, bevægelse og personlig udvikling. Min passion er at hjælpe mennesker med at opnå indre balance og heling gennem kroppens visdom. Jeg har egen psykoterapeutiske praksis hvor jeg afholder workshop, undervisning og har inviduelle psykoteraputisk samtaler.

Min tilgang er baseret på neuroaffektiv udviklingspsykologi og tilknytning forståelse og min ekspertise er arbejde med tab, sorg, traumer og hvordan man finder glæden igen efter livsomvæltninger. Jeg tror på, at kroppen kan være et kraftfuldt talerør, især når ord ikke længere kan udtrykke vores dybeste følelser. Derfor har jeg integreret TRE® (Tension and Trauma Releasing Exercises) i min praksis. TRE® giver mulighed for at opleve dyb afspænding og frigivelse af tidligere traumer på en måde, som samtaleterapi alene ikke kan opnå.

Mit mål er at hjælpe mine klienter med at finde indre ro, styrke og glæde, selv efter de mest udfordrende livshændelser. Jeg tror på den helbredende kraft i krop og sind og arbejder dedikeret på at hjælpe dig med at genopdage din egen indre balance og styrke.

Lad os sammen begynde rejsen mod healing og personlig udvikling. Jeg ser frem til at arbejde sammen med dig.

 

 

Dejlig nærværende undervisning, med et skud af morskab. Nemt, direkte og klar guidning, lige til at følge. Opmærksom og tilstede. Tak /Marie A.

TRE Workshop

Marie

Jeg meldte mig til undervisningen fordi jeg synes det er fascinerende med en metode som får kroppen til at heale sig selv. Det var en dejlig enkel og let forståelig undervisning i en tryg atmosfære. Karen er god til at skabe en atmosfære, hvor man føler sig set og accepteret, og undervisning er præcis og tilpasset os der er til stede.

Tak for en inspirerende oplevelse som jeg gerne vil gå videre med. /Tine

TRE Workshop

Tine

Undervisningen var meget kompetent og gav rigtig god information om, hvad der skulle ske inden øvelserne men også imens vi lavede øvelserne. Det gjorde, at jeg kunne føle mig tryg. Karen var meget omsorgsfuld og hurtig til at opfatte, hvis man havde brug for ekstra opmærksomhed. Jeg fik åbnet op for og forløst noget smertefuldt, der sad dybt inde i mig.

Jeg kan varmt anbefale Karen hun er meget nærværende, omsorgsfuld og professionel.

TRE Workshop

E

TRE forløbet hos Karen har været et super fint forløb. 
Karen er god til at formidle alt omkring TRE på en rolig, autentisk og faglig måde. 
Hun ser og møder hver enkelt og hele gruppen præcis, der hvor behovene udspringer. 
Det har været forløsende at lærer TRE i Karens trygge hænder.
TRE Forløb

Birgitte 65.

KONTAKT INFORMATION

 

Karen Krog Nielsen

Gentoftegade 70

2820 Gentofte

 

M: 51 51 58 51

E: mail@karenkrognielsen.dk

 

CVR:30886100

 

 

DU ER IKKE ALENE

Når livet gør ondt kan det være svært at tænke klart. Følelserne kan blive overvældende og ensomheden kan vokse.

Men du skal ikke gå alene med dine tanker og oplevelser. Livet har så meget at byde på, selv om det kan være svært at mærke når man har det skidt.

Lad mig hjælpe dig med det der er svært, det kan være mangel på selvværd, sorg, ensomhed, traumer og ondt i krop og sjæl.

Jeg er af den overbevisning at vi kommer her på jorden med hver vores sande autencitet. Desværre kan vi under vores opvækst og liv, blive nød til at forhandle eller sælge ud af vores autencitet for at overleve i den  konstalation vi er i. Det gør os ulykkelig og utilpasse ikke at være i kontakt med vores sande natur.

Jeg støtter dig i at genfinde forbindelsen til din sand autencitet.

DIN GARANTI FOR KVALITET

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutiskforening og deltager fast i supervision. 

Jeg er kun uddannet ved psykoterapeutiske uddannselsessteder, der er godkendt af DPF.

Dette sikrer dig, at du modtager kvalificeret hjælp.

Logo for psykoterapeutforeningen