Klinikken er åben 

SAMTALE DER FORANDRER


 Psykoterapi er for alle der ønsker at forandre og få en dybere forståelse for egen reaktionsmønster

 

For at skabe det liv du drømmer om, kan det nogle gange være nødvendig at se på det der blokerer eller bremser dig. Med terapi kan du skabe forandringer og øge dit selvværd, dit overskud, samt skabe afklaring og få styrke til at træffe dine valg.

 

Du skal tag det første skridt.

Formålet med terapien er at du får støtte til at turde se og mærke det, som du rummer af tanker, følelser og kropslige fornemmelser, og hjælp til at kunne rumme dette. Terapien er dit fortrolige rum – dit private og personlige fristed. Her kan du vende alle dine følelser og tanker, så nye indstillinger og tillid til dit egne potentiale efterhånden vokser og dit liv kan leves mere helt.

 

Terapi handler ikke om at lave om på sig selv, men om at komme hjem til sig selv.

 

 Hvorfor Terapi?

 Allerede fra vi fødes indgår vi i relationer med de mennesker der er omkring os, vi knytter bånd til dem der skal passe på os. Som barn skaber vi et tilknytningsmønster til vores omsorgspersoner.

Dette mønster bliver ved med at følge os ind i vores voksenliv og ligger til grund for hvordan vi er i verden. Uanset hvor god vores opvækst har været kan vi ikke undgå at blive udfordret på vores selv, da der er mange krav som det lille barn skal lære at tilpasse sig og opfylde.

Når barnet oplever mangel på anerkendelse og mister følelsen af samhørighed med sine omsorgspersoner rammer det barnets sunde udvikling og det kan skade etableringen af det bevidste/sunde selv. Det bevidste/sunde selv er afgørende for at vi kan navigere i verden, kende vores grænser og ønsker.

Udviklingen af vores nervesystem følger udviklingen af barnets udvikling, det vil sige oplever barnet at det står over for en for stor udfordring end det kan klare, har barnet tre muligheder. Forenklet sagt kan barnet gøre sig død (fryse), flygte eller kæmpe imod. Hvilke muligheder barnet vælger vil være et ubevidst valg og vil afhænge af barnets sind og tidligere tillærte mekanismer. Oplevelserne vil sætte sig i det umodne nervesystem som overbevisninger og har betydning for hvordan du reagerer som voksen. 

Jeg arbejder med Neuroaffektiv udviklingspsykologi som er en brobygning mellem den nyeste hjerneforskning, tilknytningsteori og udviklingspsykologi.

I det psykoterapeutiske arbejde betyder det, at det er det trygge møde imellem terapeut og klient som danner grundlaget for udforskning af det skete via sansning, følelse og tænkning og det er dette samspil som giver heling og udvikling. 

Når man evner at få sansning, følelse og tænkning til at ”spile sammen”, kalder man det mentalisering. Denne balancering – og evne til både at sanse, føle og tænke – og handle i overensstemmelse med dette, øger vores robusthed i mødet med alt det, som livet bringer os.

 

Er du i tvivl?

Du kan altid book en gratis afklarende samtale. Der kan være mange spørgsmål når man overvejer at start i et psykoterapeutisk forløb, de fleste af dem vil du kunne få svar på via en telefonsamtale. Læs mere HER eller længer nede på siden. 

 

Et terapi forløb

Første gang vi mødes skal du mærke efter om du mener det er mig du ønsker at arbejde videre med. Tilliden er afgørende for, at du tør åbne dig og at du tør give plads til de svære følelser og den forandring, der skal træde i stedet.

Vi vil sammen få et overblik over din situation og hvad du ønsker at få hjælp til. Derefter vil vi lægge en plan for dine samtaler.

Jeg vil anbefale dig at du i starten kommer hver 7 eller 14 dag og du kommer til minimum 8 -10 sessioner for at du får den bedst mulige ro til at arbejde med dit tema, og give dig selv den plads og fordybelse du fortjener.

 

Individuel samtale 

Session vil foregå i mine rolig lokaler på Ellemosevej torsdag kl.9-16 og fredag kl.9-15. Tirsdag foregår sessionerne på Ydre Østerbro.

Er det ikke muligt for dig at komme, kan sessionen foregå online

En session vare 75/90 min. Den først gang du kommer vil der være en indledende samtale à 90 min 

Sessionen vil være en samtale hvor jeg vil opfordre dig til at inddrage kroppen i det omfang du finder det behageligt.

 

850 kr. pr session á 75 min.

1020 kr. pr session á 90 min

1020 kr. for den indledende samtale á 90 min.

 

ELLER

Book en gratis afklarenden samtale her for at finde ud af om vi er det rette match.

 

 I en afklarenden samtale får du: 

  • Svar på dine spørgsmål og overvejelser om sessioner og/eller forløbene.
  • Hørt min stemme og får en mulighed for at fornemme om du tro jeg kan hjælp dig. Hvilket er afgørenden for at vi skabe en udvikling sammen. 
  • En introduktion til hvordan jeg vil arbejde med din problemstilling og hvordan et forløb kan se ud.

I terapi handler det ikke om at lave om på sig selv men at komme hjem til sig selv.

 

 

 

 TRYK PÅ KNAPPEN OG BOOK DIN TID HER

 

 

Du er altid velkommen til at kontakt mig, til en gratis og uforpligtende samtale a 20 min, så du kan finde ud af om vi skal arbejde sammen og hvad jeg kan gøre for dig. Skriv til min mail eller ring til mig på +45 51 51 58 51.

Jeg har gået hos Karen i et udviklingsforløb, hvor vi blandt andet har arbejdet med forholdet til mine nære relationer. Jeg har oplevet Karen som meget omsorgsfuld og nærværende. Jeg er blevet bedre i stand til at mærke mig selv, og tage var på mig selv. Jeg er så og sige blevet en bedre udgave af mig selv, hvilket jeg er dybt taknemmelig for.

1:1 Forløb

Charlotte 53 år

Ville bare lige sige tak endnu engang. Syntes det var en rigtigt god time vi havde sammen. Vil rigtigt gerne fortsætte hos dig. For mig var det en utroligt givende time fordi du først gav plads til et empatisk rum hvor jeg følte mig mødt og tryg og turde slippe mine tanker og gennem dans og bevægelse gav min krop lov til at udtrykke sig. Jeg har jo tidligere arbejdet med mig selv. Men det gav virkeligt mening at lade kroppen udtrykke sig for det er der min historie gemmer sig

1:1 Forløb

Sofie 35 år

Jeg har gået hos Karen i et udviklingsforløb, hvor vi blandt andet har arbejdet med forholdet til mine nære relationer. Jeg har oplevet Karen som meget omsorgsfuld og nærværende. Jeg er blevet bedre i stand til at mærke mig selv, og tage var på mig selv. Jeg er så og sige blevet en bedre udgave af mig selv, hvilket jeg er dybt taknemmelig for.

1:1 Forløb

Charlotte 53 år

Karen formår med ro og tålmodighed at opbygge tillid så udvikling kan finde sted. Hun har et utroligt nærvær, som gør hende i stand til at flytte sine klienter til et bedre sted. Hun har god fornemmelse for de bittesmå nuancer, som gør den store forskel når det gælder om at skabe en dyb kontakt til et andet menneske. For mig har hun gjort en kæmpe forskel. De varmeste anbefalinger herfra.

1:1 Forløb

Toni 39 år

KONTAKT INFORMATION

 

Karen Krog Nielsen

Ellemosevej 119

2900 Hellerup

 

M: 51 51 58 51

E: mail@karenkrognielsen.dk

 

CVR:30886100

 

 

DU ER IKKE ALENE

Når man har mistet sit barn uanset om det er en ufrivillig abort eller en dødfødsel, så er der meget man skal håndtere.

Chok, traumer, sorg og angst men også venner og familie. Modtage 8 brev som tager dig i hånden og med støtte og vejledning, hjælper dig med at bevæge dig igennem den svære tid så du får overskud til at fokuser på dig.

Bonus: Alle brev er indtalt, som lydfiler så du bare kan download. Så du kan tag dem med i hængekøjen eller på en gåtur.

DIN GARANTI FOR KVALITET

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutisk forening. Da jeg har taget en godkendt uddannselse. Dette sikker dig at du modtager kvalificeret hjælp. 

Link til Dansk Psykoterapeutforening
Link til Patient in Focus